Rüyada Leylek Görmek, Sürüsü, Yuvası, Yumurtası, Yavrusu Görmek, Tutmak veya Yakalamak


Rüyada Leylek Görmek, Sürüsü, Yuvası, Yumurtası, Yavrusu Görmek, Tutmak veya Yakalamak

 

Rüyada leylek görmek rüya sahibinin gerek kendisi için gerek çevresinde bulunanlar içerisinden bilgi ve görgüsü geniş olan, insanlara iyi davranan ve onları incitmekten imtina eden, iyi ve güzel duygular içerisinde olan, sakin ve hoşgörülü bir kimseye, rüyada leylek bazen kendi halinde gariban bir kimseye yorumlanabilir. Rüyada leylek sürüsü görmek kısa veya uzun bir yolculuğa çıkmaya ve daha önce gidip görmediğiniz yerleri ziyaret etmeye, rüyada leylek yuvası aile içerisindeki huzurlu ve güzel ortama, yeni bir ev almaya veya yaptırmaya, rüyada leylek yumurtası karşınıza çıkacak olan çeşitli fırsatlara, mutlu ve güzel zamanlar geçirmeye tabir edilebilir.

 

Rüyada leylek eti yemek leylek eti yenen etler arasında yer almadığı için doğru bir şekilde elde edilememiş olan çeşitli şeylere, rüyada leylekle uçmak yolculuğa çıkmaya, feraha kavuşmaya ve sevince, rüyada leylek yakalamak güzel özelliklere sahip olan bir kimse ile ahbaplık kurmaya işaret edebilir. Rüyada leylek tutmak yukarıda sayılan özellikleri kendisinde bulunduran bir kimse ile arkadaşlık içerisinde olmaya, rüyada leylek beslemek tarım işleri ile meşgul olmaya ya da etraftaki kimselere yardımda bulunmaya yorumlanabilir.

 

Rüyada leylek ısırması dikkat edilemesi gereken bazı durumlar konusunda hassas davranmaya, rüyada leylek yavrusu görmek saflığa, temizliğe ve masumluğa tabir edilebilir. Rüyada leylek görmek nedir ne anlama gelir ne demek demektir neye işarettir yorulur yorumlanır rüya yorumları tabiri yorumu tabirleri leylek görmek ile alakalı konular için bu bölümü inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica