Rüyada Şamdan Görmek, Mum ve Şamdan Görmek veya Gümüş Şamdan Görmek

Rüyada Şamdan Görmek, Mum ve Şamdan Görmek veya Gümüş Şamdan Görmek

 

Rüyada şamdan görmek rüya sahibinin yapmış olduğu işlerde ve bulunmu olduğu girişimlerde güzel neticeler elde etmesine ve başarı kazanmasına, yaşanan sorunlar konusunda olumlu gelişmeler yaşanmasına, para kazanmaya ve kazanç elde etmeye yorumlanabilir. Rüyada şamdan evli olmayan ve evlenme çağında bulunan kimseler için izdivaç yolunda atılacak olan bazı adımlara ve gelişmelere, rüyada mum ve şamdan görmek itibar, şeref ve insanlar arasında el üstünde tutulmaya, makam, mevki ve rütbe sahibi olan kimselere tabir edilebilir.

 

Rüyada gümüş şamdan çeşitli faaliyetler sonucunda elde edilecek olan kazanca ve bu kazanç dolayısıyla sevinç ve mutluluğa, asalete, itibara, süslü ve güzel şeylere işaret edebilir. Rüyada şamdanda mum yakmak veya yanması size sıkıntı veren çeşitli durumlar hakkında güzel gelişmeler yaşanmasına yorumlanabilir.

 

Rüyada şamdan görmek nedir ne demektir ne anlama gelir ne demek neye yorulur yorumlanır işarettir rüya tabirleri yorumları tabiri yorumu şamdan görmek konusunda bilgi için bu bölümü okuyabilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica