Rüyada Nakışlı Örgü, Elbise, Çorap, Yastık, Perde, Yorgan Görmek

Rüyada Nakışlı Örgü, Elbise, Çorap, Yastık, Perde, Yorgan Görmek
 
Rüyada nakışlı örtü görmek bazı konuları saklamaya ve o konularda konuşmamaya, bazı şeylerden korunmaya, gizelnmiş ve saklanmış bazı şeylere, rüyada nakışlı elbise durum ve şartlarda meydana gelecek olan düzelme ve iyileşmelere, olumlu gelişmeler yaşanmasına yorumlanabilir. Rüyada nakışlı çorap görmek çeşitli fırsatlar ile karşılaşmaya, bazen çevrenizde bulunan bir bayana, rüyada nakışlı yastık görmek para kazanmaya, rahat ve huzura, kurmuş olduğunuz arkadaşlık ve dostluklara tabir edilebilir.
 
Rüyada nakışlı perde görmek yapılan işlerde gizlilik göstermeye ve açık etmemeye, bazen pek istemediğiniz bir misafire, bayana, çocuğa, itibar ve saygı görmeye, rüyada nakışlı yorgan görmek rahatlığa, huzura, dinlenmeye ve yenilenmeye, size yararı dokunacak bir bayana işaret edebilir. Rüyada nakışlı görmek çeşitli fırsat ve kısmetler ile karşılaşmaya yorumlanabilir.
 
 
Rüyada nakışlı örtü elbise çorap yastık perde yorgan görmek nedir ne demektir ne demek ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular için bu bölüme bakılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica