Rüyada İncir Görmek veya Yemek

Rüyada İncir Görmek veya Yemek

 

Rüyada incir görmek altın gibi değerli metallere, karşınıza çıkacak çeşitli fırsatlara, kısmete, iyiliğe ve hayra, sarı renk incir sağlık sorunlarına, iyi kimselere, zahmetsiz elde edilecek olan kazanca, çeşitli nimetlere, neşeye, rüyada incir görme bazen üzüntü ve kedere, sorun ve sıkıntılara yorumlanabilir. Rüyada siyah incir görmek pişmanlık ve üzüntülere, yeşil renk incir görmek hayra ve borca, kuru incir servetinin artmasına tabir edilebilir. İncir sorunlara, uğursuz durumlara, kedere ve makam ve rütbe azalmasına işaret edebilir.

 

Rüyada incir yemek mutlu olmaya, bekar erkek veya kadın için izdivaca, güzel ve sizi mutlu edecek haberler almaya, sıhhat ve afiyet içinde yaşamaya, rüyada incir yediğini görmek soyun devam etmesine, geçinmek için gerekli olan şeylere, az incir yemek zorluk çekilmeden elde edilecek olan rızka yorumlanabilir.

 

Rüyada incir ağacı görmek yapılan iş ve planlarda muvaffak olmaya, içinde yaşadığınız yuvaya, aylık gelire, rızka, bazen incir ağacı servet ve zenginliğe sahip, çevresindeki insanlara yardımı dokunan bir kimseye yorumlanabilir. Rüyada incir ağacı dikmek iş ve ticaret hayatı için yeni adımlar atmaya, rüyada incir ağacı kesmek yanlış yol tutmaya ya da çevrenizdekiler veya sizin için sağlık sorunlarına işaret edebilir.

 

Rüyada incir almak ve yemek malından gelir elde etmeye, rüyada incir görmek ve yemek altın, gümüş gibi değerli madenlere, rüyada incir yaprağı görmek pişmanlıklara ve kedere, rüyada incir toplamak mal, eşya ve para biriktirmeye, rüyada incir almak bolluk, ucuzluk, çeşitli ve bol nimetlere, başarıya tabir olunabilir. Rüyada incir yedirmek, rüyada incir tatlısı yemek incir yemek şeklinde yorumlanabilir.

 

Rüyada incir görmek, işarettir, görmek toplamak, ne demek, nedir, ne anlama gelir, ne demektir, rüyada incir yemek ne anlama gelir, rüyada incir yemek ne demek, rüyada kuru incir görmek ne demek, rüyada incir yemek nedir gibi sorular için yukarıdaki metne bakılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica