Rüyada Etek Görmek

Rüyada Etek Görmek

 

Rüyada etek görmek çok uzun mesafeli olmayacak bir yolculuğa çıkmaya ve rüyayı gören kimse gördüğü eteği sevmişse çıkılan yolculuğun kısmet getireceğine işaret edebilir.

 

Rüyada etek eğer gören kimse erkek ise iyi ve kendisi için iyilik getirecek bir evliliğe işaret edebilir. Görülen etek kısa yada mini ise evliliğin çok az bir sürede gerçekleşeceğine eğer görülen uzun etek ise evliliğin uzun süreye yayılacağına işaret edebilir.

 

Rüyada kadın ütülenmemiş buruş buruş bir etek görmek evliliğe iyice incelendikten ve soruşturulduktan sonra karar verilmesi gerektiğine işaret edebilir. Rüyada yırtık etek erkek  görmek evliliğin rahat geçeceğine işaret edebilir.

Rüyada Mini Etek Görmek

Rüyada Mini Etek Görmek

 

Rüyada mini etek görmek rüyayı gören kimsenin sıkıntılı işlerden kurtulup düzlüğe çıkacağına işaret edebilir.

 
Rüyada kısa etek giymek yada mini etek giymek bir yolculuğa çıkılacağına işaret edebilir.
 
 
Rüyada mini etek gören kimse erkek ise evleneceğine ve evliliğin kısa sürede gerçekleşeceğine işaret edebilir.
 
 
Rüyada mini etekli bayan giymek eğer rüyayı gören kişi hamile ise kız çocuk sahibi olacağına işaret edebilir. Rüyada mini etek sevinç işareti olabilir.

Rüyada Hırka Görmek

Rüyada Hırka Görmek

 

Rüyada hırka görmek sizi mutlu edecek güzel bir iş sahibi olmaya ve kazanacağınız paralara işaret eder. Rüyada hırka giydiğini görmek eğer görülen hırka göze hoş görünen güzel, şık bir hırka ise yapacağınız işlerde başarılı olacağınıza ve talihinizin, kısmetinizin açık olacağına işaret eder.

 

Rüyada hırka çıkarmak yapmış olduğunuz işten ayrılacağınıza işaret edebilir. Eğer üzerinizden çıkan hırkayı başka birisi giyerse sizin işinize o kişinin talip olacağı anlamına gelir. Rüyada ipek hırka görmek, giymek, çıkarmak şaibeli parasal kazanca işaret edebilir.

 

Rüyada hırka giymek eğer görülen hırka yeni ise yeni bir iş alanına dâhil olacağınıza ve makam ve mevki olarak ilerleyeceğinize işaret eder. Rüyada hırka almak, satın almak ya da hediye almak dünya malı edinmeye işaret eder.

 

Bazen rüyada hırka görmek, çıkarmak, kaybetmek her türlü ferahlığa kavuşmaya ve dünya malı kazanmaya işarettir. Rüyada yün veya pamuk hırka görmek bu dünyada ve öteki dünyada iyiliğe, çok gösterişli ve süslü hırka parasal açıdan bolluğa ve makam mevki yüksekliğine işaret eder.   

Rüyada Testi Görmek

Rüyada Testi Görmek

 

Rüyada testi görmek size iyilik ve hayır getirecek dünya malına işaret eder. Rüyada testiden su içmek iyilikle kazanılan temiz mal ve güzel hayata işaret eder. Testi görmek eşe, hizmet eden kimseye de işaret edebilir.

 

Rüyada toprak testi (desti) görmek dünya malı kazanmaya, size yardımcı olacak dini açıdan iyi olmayan ama güvenilir kimseye işaret edebilir. Rüyada testiden su içtiğini görmek iyi bir kadınla evlenmeye işarettir.  

 
 

Rüyada testi (desdi) doldurduğunu görmek, işlerin çok iyi olacağına ve servet sahibi olunacağına işarettir. Bakırdan yapılmış testi görmek iyi bir hanım kişiye işaret edebilir. Rüyada içine şarap konulan şarap testisi görmek hayır sahibi bir kadına işaret edebilir.

 

 

Rüyada testiden su içmek, az su içmek ömrünün az bir kısmının geçtiğine ya da rüyada testiden çok su içmek ömrünün büyük bölümünün geçtiğine işaret edebilir. Testideki suyun hepsini içmek ömrünün sonuna yaklaştığına işaret edebilir.

 

Bazen rüyada testi görmek zahmet ve sıkıntı çekmeye, hayvan sahibi olmaya yada çalışkan bir eşe işaret edebilir. Rüyada yanında bir testi görmek, testinin içinde su görmek, rüyada testi kırılması kırmak ve testideki suyun döküldüğünü görmek gören kimsenin eşinin çocuk beklemesine işaret edebilir.  

Rüyada Şemsiye Görmek

Rüyada Şemsiye Görmek

 

Rüyada şemsiye görmek talihinizin açık olacağına, dünya malı edinmeye ve zenginliğe, size iyiliği dokunacak yardımcı kimselere ve uzun süreli olmayacak yararlı faaliyetlere işaret eder.

 

Rüyada kapalı halde şemsiye görmek sizi gelir getirecek ve sizi mutlu edecek güzel bir işe sahip olmaya, açık halde bulunan bir şemsiye ise itimadınızın tam olduğu kimselere işaret edebilir.

 

Şemsiye açık halde yağmur yağarken yürümek sıkıntılı anlarda size her türlü destek olabilecek kimselere işaret eder. Rüyada aşırı güneş nedeniyle güneşli bir havada şemsiye kullanarak güneşten korunmak sizin için tehlikeli olabilecek durumlara karşı çıkış yolları aramaya işaret eder.

 

Eğer kendinizi rüyada elinde şemsiye ile gördüyseniz ilkimi sıcak olan yerlere yolculuk yapacağınıza işaret edebilir. Rüyada güneşli bir havada şemsiyeyi açık olarak tutmak iyi işlere, rüyada yağmurlu bir havada şemsiyeyi kapalı olarak tutmak ise hayırlı olmayan işlere işaret edebilir.

 

Rüyada çok büyük bir şemsiye (plaj, bahçe, siyah) görmek, bu şemsiyenin altında oturmak sıkıntı, keder ve sizi üzecek şeylerde uzaklaşmayı işaret edebilir. Rüyada şemsiye açmak ve yürümek sıkıntı hallerde size yardım edecek dostlara işaret edebilir.

 

Yağmur yağdığı zaman şemsiye açarak yağmurdan korunmak ve bu şekilde yürümek zor durumunuzda, keder ve üzüntü anında size yardım edebilecek iyi bir insana delalet eder. Bazen rüyada şemsiye görmek almak kamu işlerine ve bu işlerden elde edilecek yararlara hediye işaret edebilir.

Rüyada Kan Görmek

Rüyada Kan Görmek

  

Rüyada kan görmek savaş ve felaket haberi olarak yorumlanır. Hayal kırıklığına uğrayacak ve üzüntülü günler yaşayacaksınız demektir. Arkadaşlarınıza dikkat edin demektir. Kan aldırmak dinlenmeniz gerektiğine yorumlanır. Damardan kan akması zengin için mal noksanlığına, yoksul için eline mal geçmesine, dişlerinizi kan çıkması akraba yüzünden üzüntü ve kedere düşmeye işaret eder. Burundan az kan akması üzüntü ve kederden kurtulmaya, çok kan akması mal noksanlığına, Vücuttaki bir yaradan çıkan, elbise ve bedeni lekeleyen kan haram kazanca delalet eder. Elbise ve vücudu lekelemeyen kan haram ve şüpheli şeylerden korunmaya, kılıç, mızrak vb. darbesiyle vücudun iltihaplı kısmından çıkan kan sıhhat ve afiyet, yolcu ise sağ salim dönmeye işarettir. Rüyada kan içmek haram mala, kan birikmiş bir yere düşmek şüpheli kazanç sağlamaya, Kanın cilt ve deriden acı hissetmeden akması sıhhat ve esenliğe işarettir. Rüyada adet kanı genç kız için kocaya, hamile kadın için düşük yapmaya, adet kesilen kadın için hastalığa, arkadan kan çıkması günahı terk etmeye, bu kan çevreyi ve elbiseyi lekeler ise haram kazancın elden çıkmasına işaret edebilir. Yara olmadığı halde vücuttan kan çıkması memur için rüşvet almaya, halktan biri için zarara uğramaya delalet eder.

 

Çok büyük hayal kırıklığına uğrayacak ve mutsuz olacaksınız. Garip ve esrarengiz arkadaşlardan uzak durun. Sağlığınıza da dikkat etmenizde fayda var. Rüyada kan görülürse açıklama yapılmaz. Önemsizdir. Rüyada kan görmek, haram malla yorumlanır. Rüyasında birinin bir yerinin kana bulaştığını görmek, mal sahibi olacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyada kendi gömleğine başkasının kadının bulaştığını görmesi, o kimsenin arkasından ona ait konuşmalar geçtiğine işarettir. Gömleğinin hayvan kanıyla lekelendiğini görmek, bir hırsız tarafından kendisine yalan bir söz söylendiğine; kendi gömleği alıp bozan bir vahşi hayvan kanıyla lekelenmiş ise, kendisine düşman tarafından bir söz söylendiğine delalet eder. Gömleğine eti yenen bir hayvan kanı bulaşmış ise, ona şerefli ve zengin biri tarafından yalan bir söz söylenmiş olmasına ve bu yalanlardan sonra, kendisinin haram bir mala sahip olacağına delalet t eder. Kanın uykuda insan vücudunun herhangi bir yerinden akması, sağlığa ve selamete işarettir. Bazı yorumculara göre de, vücudun herhangi bir yerinden kan çıkması veya yara olduğunu görmek, sağlık ve zenginliği delildir.

 

 

Rüyasında akan insan kan görmek günahlarından sıyrıldığına ve çirkin işlerden uzak olacağına işarettir. Kan kuyusuna düştüğünü görmek, haram mal etmektir. Önünde içi kan dolu bir çukur olduğunu görmek, kadının akarak toprağa karışacağına delalet eder. Herhangi bir sebep olmadığı halde, vücudunun bir yerinden kan aktığını gören, zengin ise kanın miktarı kadar para veya mali eksilir, fakir ise o kadar para veya mal sahibi olur. Rüyada görülen kan, sahibinin hayatına, hayatına. Kuvvet ve kudretine, mal varlığına, giydiği elbiselere ve bu gibi hayatında yaşamasına yardımcı olan şeylere delâlet eder. Kanın vücuttan çıktığını görmek uğursuzluktur. Bu nedenle vücuttan sebepsiz olarak kan akması sıkıntı ve kederden kurtulmak demektir. Vücuttan çok fazla akan kan anne, baba, çocuk veya arkadaş tarafından gelen menfaatlerin kesilmesine yahut malinin bir kısmının elinden çıkacağına, elbiselerinden bir kısmının satılmasına veya sevdiklerinin birbirinden ayrılacağına işarettir. Rüyada kendi kanını içtiğini görmek, bu kimsenin büyük bir sıkıntı ve kedere kapılacağına veya borcunu başka birinden borç alarak, ödeyeceğini delalet eder.

 

 

Rüyada kadınların adet kanını görmek, genç kızlar için kocaya, hamile kadınlar için düşük yapmaya, yaşlı kadınlar için hastalığa delalet eder. Rüyasında arka sırtlarından kan aktığını görmek, günahlarından kurtulduğuna, bu kanın vücuduna bulaştığını görmek, haram mallarının elinden çıkmasına işarettir. İnsan kanı, mal ve para ile de tabir edilir, bu yüzden kendi vücudundan kan çıktığını görmek, çıkan kan kadar malinin veya parasının elinden çıkacağına delildir. Bir başka rivayete göre: Rüyada görülen kan, haram mala yahut rüya sahibinin işlediği günaha, yahut onunla günah kazanılacak bir harekete işarettir. Bundan dolayı kana bulandığını gören kimse mal sahibi olur. Yahut haram mal ve büyük günah içinde bulunur. Eğer uykuda kendi gömleğinde bilmediği yerden gelmiş bir kan olduğunu görse, o kimse üzerine yalan bir söz söylenir. Gömleğinin kedi kanıyla bulandığını gören kimseye bir hırsız tarafından yalan bir söz söylenir.

 

 

Eğer kendi gömleğini aslan ve yırtıcı bir hayvan kanıyla bulaştığını görse, o kimseye galip olan zalim bir kimse yalan bir söz söyler. Eğer gömleğini koç kanıyla bulaştığını görse, ona şerefli, zengin ve kuvvetli bir kimse yalan bir söz söyler. Yalandan sonra kanın nispetince haram mala nail olur. Kanın, rüyada deri ve deriden akması sıhhat ve selamettir. Bazı tabirciler, bir kimse vücudundan kan çıktığını ve yara olduğunu görse, o kimseye beden sağlığı ve çok mal gelir. Eğer itmişse sağ olarak döner, hayır ve sevince nail olur. İnsan kanı içtiğini gören kimse mal ve menfaat erişir ve bütün fitne ve belalardan kurtulursunuz, Bazı tabirciler, insan kanı içtiğini gören kimse günahtan ve yaramaz hareketlerden kaçınır ve çirkin işlerden kurtulur, dediler. Kan kuyusuna düştüğünü gören kimse, kana yahut haram mala müptela olur, denilmiştir. Kendi üzerinde kan gören kimsenin üzerine söylenecek yalana işarettir. Herhangi bir kasıt olmaksızın, kan aldırmaksızın ve yara olmaksızın vücudundan kan aktığını gören kimse zengin ise kanın aktığı kadar mali elinden çıkar. eğer fakir ise o miktarca eline mal geçer. Bir kimse rüyada kan çukuruna düştüğünü görse, onu heyecana ve ıstıraba atacak bir kana işarettir. Rüyada görülen burun kanı çok akıcı ve ince olursa, burnu akan kimseye isabet edecek haram mala, eğer kan katı olursa düşük yapılan erkek çocuğa işarettir. Rüyada burnunun kanadığını ve burnunun kadının kendine fayda sağlayacağını düşünüyorsa, o kimseye amirinden hayır isabet eder.

 

Eğer kanın ona zarar vereceği düşüncesi varsa. o kimse amirinden bir söz erişir. Eğer burnundan bir veya iki damla kan aksa, o kan menfaattir. Eğer kanın çıkmasından sonra kendisinin kuvveti gitse o kimse fakir olur. Kanın çıkmasından sonra kendisine kuvvet gelse o kimse zengin olur. Burnundan akan kanı elbisesine bulaşırsa o kimseye kötü mal ve günah isabet eder. Eğer burnunun kanı hiçbir şeye bulaşması günahtan kurtulur. Eğer yol üzerine damladığını görse, o kimse malının zekâtını verir ve onunla yol üzerinde bulunan fakir fukaraya sadaka eder. Burnunun kanadığını gören kimse günahtan çıkar. Bazıları, burnunun kanadığını gören kimse hazineye ve büyük mala nail olur, dediler. Bazıları da burun kanı, kişiye reis tarafından gelecek kandır. Bir kısım tabirciler ise. burun kam, hatıra gelmedik bir yerden üzüntü ve sıkıntıyı, dediler. Rüyayı gören, burnundan akan kan ile kendisinde bir rahatlık hissetse bu halde zekat yahut elbise veya şöhrete işarettir. Kan sahibinin hayatına, kuvvet ve malına ve onu güvence altına saklayan yardımcıya veya elbise vs. gibi şeylerden onu örten giysilere, yahut iyilik ve kötülükten kazandığı şeylere işarettir.

 

Bazen, haddinden fazla çıkan kan, rüya sahibinin yardımcısı bulunan ana baba yahut çocuk ya da ortak tarafından gelen menfaatin kesilmesine işarettir. Bir kimse rüyada kendi kanını içse, o kimseye üzüntü, keder ve meşakkat isabet eder. Adet kanı, bekâr kız için kocaya, hamile kadın için düşük yapmaya, hayız kesilmiş kadın için de hastalığa işarettir. Arkasından kan çıktığını gören kimse günahtan çıkar. Eğer kan kendisine bulaşsa ondan haram mal çıkar, insan kanı ev halkının, ev sahibinin az harcamalarına. Bazen de bu rüya. arkada olan hastalığa işarettir. Çok büyük hayal kırıklığına uğrayacak ve mutsuz olacaksınız. Garip ve esrarengiz arkadaşlardan uzak durun. Sağlığınıza dikkat edin. Rüyada kan görülmesi, savaş ve felaket haberi olarak yorumlanır. Hayal kırıklığına uğrayacak ve üzüntülü günler yaşayacaksınız demektir. Arkadaşlarınıza dikkat edin demektir. Kan aldırmak dinlenmeniz gerektiğine yorumlanır.

 

 

Rüyada vücudunuzda yara olmadığı halde kan görmek; zarara uğramaya, rüşvet almaya ve rüşvet teklif etmeye, kanın yaralardan aktığını görmek; üzülmeye, kan içmek; haram mala ve haksız yere kan döküleceğini, ağzınızdan kan geldiğini görmek; iftira atacağınız ve yalan söyleyerek birini kandıracağınıza, damarlarınızda kan aktığını görmek; zengin iseniz fakir düşeceğinize, fakir iseniz zengin olacağınıza, erkeklik organından kan geldiğini görmek; evli iseniz eşinizin çocuğunu kaybedeceğini, bekar olsanız bir zarara uğrayacağınıza, arkada kan geldiğini görmek; sağlığınızın bozulacağına ve kederleneceğinize, bir yardı birikmiş kan görmek; görülen yerde haksızlıklar olacağına, kan gölü veya çeşmeden kan aktığını görmek; görülen yerde kan döküleceğini, burnunuzun kanadığını görmek; üzüntülerinizin sona ereceğine, burnunuz çok fazla kanarsa zarara uğrayacağınıza işarettir.

Rüyada Horoz Görmek

Rüyada Horoz Görmek

 

Rüyada horoz görmek çok iyi sayılır. Horoz sıkıntıların geçeceğini müjdeler. Horoz ayrıca güçlü elinde türlü imkan bulunan biri olarak da açıklama olunur. Müezzin, güzel ve etkili söz söyleyen kimseye, yerli yersiz söz söylemeye, evin erkeğine yahut oğul evladına, Horoz ile mücadele etmek biriyle münakaşa etmeye, horozun ibiği ile kişiye zarar vermesi yaralanmasına, Horoz kesmek namaza önem vermemeye, horoz bulduğu ile yetinen cömert bir kimseye delalet eder. Öten bir horoz görmek, yakında evleneceğinizi haber verir. Horoz dövüşü görmek ise, aile içinde bazı huzursuzluklardan dolayı taşınacağınız anlamına gelir. Horoz aynı zamanda şöhret ve başarıya da işaret eder.

 

 

Sabah vakti horoz sesi duymak, güzellikle olarak açıklama olunur. Rüyada horoz görmek çok iye yorulur. Horoz dertlerin geçeceğini belirtir. Horoz ayrıca güçlü elinde türlü imkan bulunan biri olarak da açıklama olunur. Öten horoz evlilik ve mutluluk habercisidir. Eğer horoz dövüşü gördüyseniz, aile içi huzursuzluklardan dolayı taşınacağınız anlamına verir. Adamın sıkıntılarının geçeceğine işaret eder. Güçlü ve elinde türlü imkânları olan bir kimse olarak da yorumlanır. Horoz ne kadar güzel ise kısmet de o kadar büyük olur. Rüyada bir horozu olan yabancı bir adama söz geçirir, Horozu kestiğini gören, düşmanına üstün olur. Horoz sesi duymak hayırlı bir habere delalet eder. Rüyada horoz görmek evlatla yorumlanır.

 
 

Üzerine bir horozun hücum gören bazı dost ve düşmanlar yüzünden üzülür. Elinde bir horoz olduğunu görmek, bir çocuğu olacağına delalet eder. Rüyada beyaz horoz görmek iyi ve emniyetli bir hizmetçiye işarettir. Bir horozla kavga ettiğini gören birisi tarafından bir felakete uğrar. Horoz kestiğini görenin hizmetçisi vefat eder. Bir Horozu tutup kucakladığını gören, iyi huylu bir kişi ile dostluk kurar. Rüyada horoz görmek, cesur ve kahraman bir erkek olarak tabir olunur. Rüyada horoz, sevimli bir erkek çocuktur. Bir kimsenin rüyada aldığı horoz, onunla bir kişinin arasını bulmaya işaret eder. Rüyada horoz gören kimsenin, hikmet sahibi bir kimse veya alimlerin yanlarına gidip gelmekle onlardan çok menfaat görmesine işaret eder, denilmiştir. Kendisinin horoz olduğunu gören yakında vefat eder.

 

 

Bir horozun gagasıyla kendisini bir veya iki kere vurduğunu gören kimseyi öldürür. Horoz, müezzine yahut molla veya güzel okuyan kimseye işaret eder. Bazen de horoz kendisi yapmadığı halde iyilikle emreden bir kimseye tabir edilir. Bazen de horoz, çok evlenen kişiye veya simsara yahut bekçiye işaret eder. Bazı kere horoz, muhtaç olduğu şeyi nefsi için tercih eden cömert bir erkeğe veya bulduğuyla tasarrufu ve nasibi az, sıkıntısı çok olan kimseye tabir edilir. Bir kimse rüyada bir horoz aldığını görürse, o kimsenin erkek bir çocuğu olur, yahut bir ev satın alır, veya bir kaybı geri gelir veya kaybından haber gelir. Civciv, hizmetçilere işaret eder.

 

Bir kimse rüyada kırmızı bir horoza rasgeldiğini görse, bir hizmetçiden istifade eder. Bir horoz ile mücadele ettiğini gören kimse, bir kimseyle müzakere eder. Horoz kendisine istenmeyen bir şey isabet etmişse, o kimseden de kendisine Horoz isabet eden şeyin miktarınca kötü gördüğü bir şey isabet eder. Rüyada horoz görmek çok iyi sayılır. Horoz sıkıntıların geçeceğini müjdeler. Horoz ayrıca güçlü elinde türlü imkan bulunan biri olarak da yorumlanır.

Rüyada Elma Görmek veya Yemek

Rüyada Elma Görmek veya Yemek


  

Rüyada elma görmek barışın, bolluğun, bereketin ve paranın işaretçisidir. Elma yeşil, ham, ya da çürükse, gerçekleştirmek istediğiniz planlarınızı gerçekleştiremeyeceksiniz. Evlada, kişinin dünyalığın veya temiz yüzlü, temiz yürekli insanlara, tatlı elma yemek helal rızka, ekşisine yemek üzüntüye yahut şüpheli kazanca ya da bağırıp çağırmaya işarettir. Elmayı ısırmak kazanç, fayda ve menfaate, elma hediye edilmesi arzusuna ulaşmaya, sayılı elma sınırlı miktardaki paraya, elma toplamak, asil ve cömert birinden dünyalığa delalet eder. Ev veya mescit gibi yerlerde elmayı koklamak kadın ve erkek için evlenmeye, elma ağacı kişiye yakın olan Müslüman kardeşine, elma fidanı dikmek bir yetimin bakım ve terbiyesini üstlenmek delalet eder.

 

 

Elma görmek ne şekilde olursa olsun, talihinize her işte yaver gideceğini ifade eder. Ağaçta elma görmek, yakında tatlı haber alacağınıza, masa üzerinde elma görmek, sosyal hayattaki nüfus ve itibarınızın gittikçe artacağına, elma yemek hazır planlarınızın başarıya ulaşacağına işaret eder, rüyada elmalı pasta veya çörek yemek, bir yarışmada derece alacağınıza, rüyada elma almak karlı bir işe para yatıracağınıza işarettir. Rüyada ağaçtan düşen elmaları görmek talihinize önünüze birçok fırsatlar çıkartacağına ve sizin bunlardan istifade etmesini bileceğinize işarettir. Bahar açmış elma ağaçları görmek tatlı ve mutlu Rüyalarınıza hiçbir şeyden ve kimseden zarar görmeyeceğinize işarettir. Bir elma ağacının altında dinlendiklerini gören sevgililer ise mutlu bir evlilik yapacaklar ve sürekli mesut yaşayacaklar demektir.

 

Elma barışın, bolluğun, bereketin, ve paranın işaretçisidir. Rüyada elma görmek her işte şansınızın sizinle beraber olduğunu ifade eder. Elma ağacının altında dinlenmek sevgili ile mutlu bir evlilik yaparlar ve bu evlilik mutluluk getirir anlamındadır. Masa üzerinde elma görmek, çevreniz genişleyecek ve çevrenizden saygı göreceksiniz demektir. Elma yemek uygulama koyduğunuz planlarınızın olumlu sonuçlarını alacaksınız anlamındadır. Rüyada elmalı bir şey yemek bir müsabakaya ilk üçe girmeye işarettir. Rüyada elma almak kar getirecek bir işe yatırım yapacağının haberidir. Rüyada ağaçtan düşen elmaları görmek önünüze çok sayıda güzel fırsat geleceğine işarettir. Ağaçta elma görmek, yakın zamanda güzel bir haber alacağınız anlamındadır. Elma yeşil, ham, ya da çürükse, gerçekleşmesini istediğiniz hayallerinin olamayacağını belirtir.

 

Elma, barış, bereket, para ve şansın işaretçisidir. Fakat elma çürümüş veya tamamen olgunlaşmamışsa planlarınızı gerçekleştirebilmek anlamına gelir. Kısmet, bolluk, başarıdır. Elma güzel ise kısmet çok iyidir, kötü ise kısmet kötüdür. Elmanın şekline ve rengine göre de yorumlanır. Elma ağacı, hayırlı, iyi huylu akrabadır. Hayalleriniz gerçekleşecek.

 

Rüyada elma görmek, eğer rengi yeşil ise evlada, kırmızı ise bir büyük tarafından gelecek menfaate, eğer rengi beyaz ise ticaretten gelecek kara, sarı ve lezzeti de negatif ise, hastalığa ve kuvvetsizliğe işarettir. Rüyasında bir elmayı ikiye böldüğünü görmek iki ortak veya kari ile koca arasında ayrılığa işarettir. Ağacından kırmızı bir elma koparıp yediğini görmek bir kız çocuğu olacağına delalet eder. Rüyada kendisine bir olumsuz almanın verildiğini görmek düşmanlığa, tatlı bir elmanın verildiğini görmek ise dostluğa yorumlanır. Rüyada elma görmek ve yemek (tatlı olmak şartıyla) tüm yorumcular tarafından daima hayra ve mala yorumlanmıştır. Bir başka rivayete göre: Rüyada elma görmek, evlada işarettir. Elma, kişinin hizmeti ve arzu ettiği bilinmektedir ki, tabir de bu yöndedir. Örneğin, uyku sahibi tüccar olursa, gördüğü elma onun ticaret ve kazanç, ziraatçı ise, tarım ile tabir edilir. Kendisine bir elma geldiğini veya elmayı verdiğini görürse arzu ve isteği kadar bir şeye işarettir. Bazı tabirciler, tatlı elma helal rızık, olumsuz elma haram rızıktır, demişler. Elma ağacı, insana yakın mümin bir kimsesi. Bundan dolayı bir kimse elma ağacı ektiğini görse, bir yetim büyütür.

 

Elma yediğini gören, insanların baktığı bir mali yer. Elma topladığını görürse, methedilmeye layık, şerefli ve aziz bir kimseden mala erişir. Sayılı elma, sayılı paraya işarettir. Camide alma kokladığını gören, evlenir. Tabir, kadın için de böyledir. Günah işlenen bir mecliste kadının elma kokladığını görmesi, halkın diline düşüp kötü şöhreti vardır kazanmasına işarettir. Bir kadın, tanıyıp bildiği yerde elma yediğini görse, güzel bir çocuk doğurur. Rüyada elmayı ısırma, hayır ve ihsana, kazanca, yarara ve menfaate kavuşmaktır. Elma, dostlarla da tabir edilir. Bazı tabirciler, elma yediğini gören kimsenin bir düşmanı olur, dediler. Elma çok şehvet de işarettir. Olumsuz alma dağınıklığa, zararlara, bağırıp çağırmaya, olumsuz elma ağacı da yine bağırıp ve feryat etmeye işarettir.

 

Hayalleriniz gerçekleşecek. Elma barışın, bolluğun, bereketin ve paranın işaretçisidir. Elma yeşil, ham, ya da çürükse, gerçekleştirmek istediğiniz planlarınızı gerçekleştiremeyeceksiniz.

Rüyada İnek Görmek

Rüyada İnek Görmek
 

Rüyada inek görmek kadın için evlilik erkek için zenginlik anlamındadır. Rüyasında süt sağa kişi yeni işlere atılacak ve bol para kazanacak demektir. Rüyada süt içmek de içinde bulunduğunuz durumun daha iyi olacağını işaret eder. Rüyada memeleri süt dolu inekler görmek, bereketin ve mutluluğun işaretidir.

 

Hayırlı kısmet, iyi niyetli, yardım seven kadın akrabadır. İneği sağmak, kadın akraba veya dosttan kısmet almaktır. Çok sütlü inek, zengin akraba anlamına verir. Rüyada bir ineği sağıp sütünden içtiğini gören, fakirse zengin olur, zengin ise parası daha da çoğalır. Rüyasında semiz bir inek satın aldığını gören zengin bir kimse ile evlenir. Bir ineği sağdığını, fakat sütünden içmediğini gören, mal biriktirir, fakat onu harcamaz. ineğin kendisi ile konuştuğunu gören, herkesin şaşıracağı derecede zengin olur. Bir mal kendisine doğru geldiğini görene, o yıl çok hayırlı ve mübarek olur.

 

Mal kendisine arkasını dönüp gittiğini görmek, o yılın iyi geçmeyeceğini işarettir. Bir mal kendini ısırdığını veya boynuzu ile vurduğunu görmek, eşinin kendisine ihanette olduğuna delalet eder. Rüyada inek görmek, helal maldır. Kök mal zengin bir es, zayıf ise fakir bir es, beyaz renkli mal dindar bir kadın, sütlü inek hayır ve menfaat sahibine, boynuzlu inek ahlaksız bir kadına delalet eder. İneği sağmak istediğini fakat hayvanın boynuzu ile savunarak sağmaya bırakmadığını görenin eşi itaatsizlik eder.



Birinin ineğini sağdığını ve ineğin de onu engellediğini görenin karısı ihanet eder. Rüyasında bir ineğin evine girdiğini görenin, bir devlet büyüğüne eline mal geçer. Bir inek bulup onu evi-ne yaptığını gören, hayra erer. Bir ineğin yularından tutarak götürdüğünü gören, ahlak sahibi bir kadınla evlenir. Bir ineğin üzerine bindiğini görenin eşi vefat eder ve ondan kendisine miras kalır. Bir başka rivayete göre: Bir ineği sağdığını gören kimse, mal biriktirir. Bir inek bulup onu eve götürdüğünü gören kimse, hayra erer. Memeleri süt dolu inek, bereketin ve bolluğun ifadesidir.

Rüyada Kelebek Görmek

Rüyada Kelebek Görmek

 

Rüyada kelebek görmek zenginliğin ve bol şansın habercisidir. Kelebeklerin uçtuğunu gördüyseniz, uzak bir yerdeki arkadaş ya da akrabanızdan hoş haberler alacaksınız demektir. Uyku sahibi kadınsa, sadık bir sevgili bulup onunla evleneceği anlamına gelir. Hayırlı, sevindirici haber ve eştir. Rüyada kelebek görmek, hercailiğe işarettir. Rüyada bir kelebeğin bir çiçek üzerine konduğunu görmek, sevdiği bir kadının kendisini ihmal ettiğine delâlet eder.

 

Rüyasında bir kelebeğin pencereden odasına girdiğini görmek, sevdiği ve çoktan beri haber alamadığı birinden mektup edeceğine işarettir. Bir lamba veya mum etrafında dolaşan kelebekleri görmek, ömürleri kısa olan evlâtlara delalet eder. Rüyada kelebek görmek, kadın erkek ilişkilerine yorumlanır. Bu ilişki sanat ve edebiyat alanında birbirleriyle yarışmak ve rekabet etmekle de tabir olunur. Bir başka rivayete göre: Rüyada görülen kelebek, cehalet ve meliki hizmet ve politikalarıyla tecrübe edilmemiş kimseye işarettir. Bazen kelebek görmek, dostluk, sevgiye ve kendisini helak edecek bir şeye atmasına işarettir. Kelebek, Mecusilere veya korku ve feryat etmeye işarettir. Kelebek, sözü büyük, kendisi zayıf ve bayağı bir düşmana işardır. Ziraatçıların kelebek görmesi, işsizlik, sıkıntı, şerli kimselerin ve kötü kadınların kendilerine meyletmelerine işarettir, Ampul, mum ve mumdan uzakta görülen kelebekler, hayırlarını sarf eden ve serden çekinen kişilere veya kısa ömürlü Evlat işarettir. Bazen kelebek, ecelinin yaklaştığına ve amelinin nihayet bulmasına işarettir.

 

Kelebek, erkek ve kadınların birbirleriyle yarış etmelerine ve resim sanatına düşkün olmalarına işardır. Vizual sanatlara düşkün olmaya, erkek ve kadınların rekabetine, düşmanlığı laftan öteye gitmeyen insana, kendini imha edecek bir iş yapmaya, dostluk ve sevgiye, kısa ömürlü çocuğa ya da hayırsever kimseye , geçimi topraktan olan kimselerin kelebek görmesi sıkıntı ve işsizliğe, şerli kimselerin ve kötü kadınların kendi seviyesindeki kişilere meyletmelerine, Bir ışık çevresinde, belli bir mesafede dönen kelebek, ilahi veya beşeri aşka delalet eder. Rüyada kelebek görmek, sürüsü, rüyada, kelebek, öldürmek, tutmak, kelebek dövmesi görmek, kelebek konması, rüyada kelebek kozası görmek, rüyada kelebek yakalamak, rüyada kelebek kanadı görmek, İslami yorumudur.

 

Zenginlik ve boşansın habercisidir. Rüyada kelebek, sizin çok ince ve sanatkar ruhlu biri olduğunuza yorumlanır. Kelebeklerin uçtuğunu gördüyseniz, uzaktaki Dostlarınızdan ya da yakınlarınız güzel haberler alacaksınız demektir. Uyku sahibi kadınsa, sadık biriyle evleneceğine yorumlanır. Bol şansın habercisidir. Eğer rüyanızda kelebeklerin uçuştuğunu gördüyseniz, uzak bir yerde yaşayan arkadaş veya akrabanızdan hoş haberler alacaksınız. Zenginliğin ve bol şansın habercisidir.

 

Kelebeklerin uçtuğunu gördüyseniz, uzak bir yerdeki arkadaş ya da akrabanızdan hoş haberler alacaksınız demektir. Uyku sahibi kadınsa, sadık bir sevgili bulup onunla evleneceği anlamına gelir.

Rüyada Uçtuğunu Görmek

Rüyada Uçtuğunu Görmek

 

Rüyada uçtuğunu görmek bir yolculuğa çıkacağınıza ya da mevki olarak yükseleceğinize işarettir. Bir yerden bir yere uçmak mal biriktirme arzusuna, İki kanadı ile uçtuğunu görmek hayır ve iyiliğe, Hastanın uçması vefat etmesine, Gökyüzünde durmaksızın uçmak aşırı istek ve arzulara delalet eder. Rüyada uçmak ferahlık ve sevince; uçmak yolculuğa, baş aşağı uçmak yolculukta rahat etmeye, işsiz kalmaya, kanatsız olarak uçmak bir durumdan başka bir duruma geçmeye yahut yer değiştirmeye, kuşlarla birlikte uçmak yabancılarla görüşmeye işaret eder. Gururlu birinin uçtuğunu görmesi rüyanın batıl olmasına, damdan dama uçmak şöhretli bir kimseden diğer ünlü birine yaklaşmaya yahut bir kadından başka bir kadına geçmeye işaret eder. Bilinen bir evden başka bir malum eve uçmak evlenmeye, bilinmeyen eve uçmak vefat etmeye, alçak bir yerden yüksek bir yere kanatsız olarak uçmak arzu ettiği şeye kavuşmaya, itibar kazanmaya, uçarken gökyüzünde kaybolup gitmek ölmeye, dağın uçtuğunu görmek saltanata nail olmaya delalet eder.

 
 

Çok yükseklerde, hatta uzayda uçtuğunuzu gördüyseniz, evlilik sorunları yaşayacaksınız. Alçaktan uçmak ise geçici sıkıntı ve hastalığa işardır. Rüyada uçtuğunu gören insanın hayatında olumlu ve güzel gelişmeler olacak demektir. Ama uçarken korkmak bu gelişmeler için daha zaman olduğuna işaret eder. Rüyada uçmak, hayırdır. Rüyada bir yerden başka bir yere kuş gibi uçtuğunu gören, yola çıkar ve büyük bir konuma ulaşır. Gökyüzüne doğru uçtuğunu gören zarara uğrar. Gökyüzüne uçup bir daha yere inmediğini gören dünyadan göçüp. Rüyasında kanadı olmadığı halde uçtuğunu gören bulunduğu durumdan başka bir duruma girer. Bir evin çatısında başka bir evin çatısına uçtuğunu gören, eşinden boşanarak başka biriyle evleniyor. Göğe doğru uçtuğunu görmek hacca gitmeğe; evinden tanımadığı bir eve uçtuğunu görmek, ölümüne; kus kanadına benzeyen kanatları olduğunu görmek, halkın hayretini çekecek bir halin olduğuna; göğe doğru uçup sonra yere indiğini görmek, ölüm derecesinde hasta olup sonra iyileşeceğini delalet eder. Rüyasında bir dağın tepesine uçtuğunu gören büyük bir mekana ulaşır. Uçarken bir şeyin üzerine düştüğünü gören, öyle bir şeyin sahibi olur.

 

 

Eğer rüya sahibi bir ise layık değilse, ölüm derecesinde hastalanır. Kanat takarak uçtuğunu görmek, yolculuğa; kanatsız olarak uçtuğunu görmek, bir durumdan başka bir duruma geçeceğine; uçtuğu zaman niyetlendiği yere ulaşırsa yolculuğundan hayra nail olacağına; bir tarladan başka bir tarlaya uçtuğunu görmek, kuvvet ve şerefe delâlet eder. Alçaktan yüksek bir yere kanatsız olarak uçtuğunu gören, meramına ulaşır. Güvercin gibi uçtuğunu gören yükselir. Havada kaybolacak derecede uçtuğunu gören ölür. Bir başka rivayete göre: Rüyada uçmak, yolculuk, baş aşağı uçmak ise, rahatlıkla yapılacak yolculuktur. Yolcu olmayan kimsenin rüyada uçması, onun issiz kalmasına işarettir. Rüyada damdan dama uçtuğunu gören kimse, ünlü bir kişi tarafından yaygın bir zat taratma geçer. Bir kadın rüyada tanıdığı bir erkeğin evine uçtuğunu gören kimse, o erkek evlenir. Rüyada bildiği bir evden bilmediği uzak bir eve uçtuğunu gören kimse, ölür. Hapsedilmiş bir kimse rüyada uçtuğunu görse, hapisten çıkar. Bazı tabirciler, rüyada uçmak eğer kanadı olsa, yolculuğa çıkmaya, kanatsız olursa, bir durumdan diğer bir duruma geçer veya bir yerden diğer bir yere nakil, dediler.

 

Yabancı olan bir kimse, uçtuğunu görse, memleketine döner. Bazı tabircilerde, o yabancı çok yolculuk yapar, dediler. Rüyada kuşlarla beraber uçtuğunu gören kimse, yabancı kimselerle görüşür. Bir kimse rüyada bir adamla yarışsa ve uçup o adamı geçse, o adama kahreder. Uçtuğundan dolayı da o kimsenin kadri yüce olur. Uçarken gökte kaybolduğunu ve geri dönmediğini gören kimse ölür. Rüyada evinden tanımadığı bir eve uçtuğunu gören kimse, evinden kabre intikal eder. Havaya doğru uçtuğunu gören kimse, ölecek derecede hasta olur, sonra bu hastalıktan kurtulur. Alçak bir yerden yüksek bir yere kanatsız uçtuğunu gören kimse, arzusuna nail olur ve yükseldiği oranda şanı yücelir. Havada güvercinler gibi uçtuğunu ve yeryüzünde bulunanlardan dilediğine zarar vermeye ve dilediğini de fayda sağlamaya muktedir olduğunu gören bir kimse, saltanat, izzet ve şeref elde olur. Zenginlerin ve devlet memurlarının rüyada uçtuklarım görmeleri ilerlemelerine, gurbette olan bir kimsenin görmesi ise, memleketine dönmesine işarettir. Bazen de bu rüya memleketine hiç dönemeyeceğine işarettir. Bir kimse iki kanadıyla uçtuğunu görse, bu rüya bütün insanlar hakkında hayırlıdır. Kanatsız uçtuğunu ve göğe doğru yükseldiğini görse, şiddetli bir korkuya ve rüyayı görene isabet edecek bir belaya işarettir.

 

Ev ve sokaklar üzerinde uçtuğunu görse, yine onun çekeceği azap ve şahsi işlerinin de ilerleyememesine işarettir. Kuşlarla birlikte uçtuğunu gören kimse, yakında yabancı bir kavmin arasında oluyor. Rüyada havaya fazla kalmayarak yalnız yerin üzerinde olduğu bilineceği kadar yükseklikte uçtuğunu görse, yolculuğa çıkmaya ve tekrar dönüp gelmeye işarettir. Bir kimse, istediği zaman uçtuğunu ve istemediği zaman da uçmadığım görse, büyük bir hayra ve rüyayı görenin işlerinin kolaylığına işarettir. Evinden uçarak çıktığını gören kimsenin, öleceğine işarettir. Bir kimse iyi bir şekilde uçamadığını veya baş aşağı uçtuğunu görürse, o kimseye isabet edecek büyük bir kötülüğe işarettir. Hasta bir kimsenin, uçtuğunu görmesi, öleceğine işarettir. Bir kimse sedir veya başka bir şey üzerinde uyuduğu halde gizli içinde uçtuğunu görse, rüya sahibinin basma geçeceği bir belaya veya öleceğineyim da dizlerinde veya baldıranda meydana gelecek bir hastalık ve afete işarettir. Yerle gök arasında uçtuğunu gören kimsenin, arzu ve isteği çok olur. Rüyada uçmak, rüyada uçmak ne anlama gelir, rüyada kanatsız uçmak, rüyada uçmak anlamı, rüya tabirleri uçmak, uçakla uçmak, uçmak nedir, paraşütle uçmak, islami, uçmanın anlamı, uçakla uçtuğunu görmek, uçmanın tabiri nedir.

 

 

Rüyada bir yerden diğer bir yere göğün genişliğine doğru uçtuğunu gören kimse, gitmeye söz verdiği bir yere yaya olarak veya bir şeye binerek gider, ya da bir yere yolculuğa çıkar ve uçtuğunda yerden yükseldim miktarca da o yerde izzet ve ikram görür. Fazlaca uçtuğunu görmesi, arzu ve isteklerinin çok olduğuna işarettir. Bazen de uçmak, talebe için ilim öğrenmek, kötü kimseler için, günah islemeye veya önceden çalışmış olduğu bir şeyi istemeye ya da rüya sahibinin kızma anında yapacağı basit hareketlere işarettir. Kanatsız uçtuğunu görmek ise, meşakkatli bir yolculuk yapacağına yahut Bilhassa güzel bir yerden kötü bir yere uçtuğunu görmek çok müsrif bir kişi olduğuna işarettir. Eğer kötü bir yerden uçup denize ve manzarası güzel bir dağa yahut çimenlik bir yere ya da camiye indiğini görse, yukarıdaki rüyanın aksine tabir edilir.

Rüyada Siyah Renk Görmek

Rüyada Siyah Renk Görmek

 

Rüyada siyah renk görmek dünya malına, mülküne ve paraya işarettir. Rüyada siyah renk makam ve mevki bakımından yüksek noktalarda olamaya işaret edebilir. Siyah rengi çok seven bir kimsenin rüyasında siyah renk görmesi zenginlik ve makam yüksekliğine işaret ederken, siyah rengi çok sevmeyen bir kimsenin siyah renk görmesi sıkıntı, hüzün ve kedere işaret edebilir.

 

Rüyada siya elbise, kıyafet, giysi, ceket, gömlek, kravat, gelinlik, ayakkabı, çorap, etek, saç görmek dünya malına işaret eder. Rüyada parlak, hoşa giden siyah renk görmek büyük kişiler tarafından iltifata mazhar olacağınıza işarettir.

 

Rüyada siyah renkli şeyler görmek bolluk, zenginlik ve mala işaret edebilir. Rüyada siyah görmek hayatınızda görülecek çeşitli sorunlar, olumsuzlukları, acı ve hüzne işaret edebilir. Rüyada siyah at, köpek, kedi, yılan zeytin görmek mala işaret eder.      

Rüyada Kahverengi Renk Görmek

Rüyada Kahverengi Renk Görmek
 
Rüyada kahverengi renk görmek mal ve mülke kavuşmaya, ev, daire yada dükkan sahibi olmaya ve arsa, tarla bağ bahçe gibi toprak sahibi olmaya işaret eder. Eğer rüyada görülen kahverengi kişinin hoşuna giden şekilde ise bu mal edinmeler hayırlı, eğer görülen kahverengi pek hoşa gitmeyecek şekilde görülmüşse can sıkıcı şekilde elde edilecek mala karşılık gelir.
 
Rüyada kahverengi görmek kısa süreli bir yolculuğa çıkacağınıza işaret edebilir. Bazen rüyada kahverengi görmek hayatınızda çeşitli karışıklıklar olacağına ve biraz canınızın sıkılacağına işaret edebilir.
 
Rüyada kahverengi görmek başkalarının hakkını yiyerek yapmış olduğunuz bir işe işaret edebilir. Hayatınızda birtakım karmaşıklıkların olacağı ve can sıkıntısına uğrayacağınız anlamına gelir. Rüyada kahverengi elbise, kıyafet, giysi, kazak, gömlek, kravat, ceket, bluz, ayakkabı görmek.

Rüyada Bej Renk Görmek

Rüyada Bej Renk Görmek

 

Rüyada bej renk yada bej renkli elbise, kıyafet, giysi gibi şeyler görmek başarılı geçecek günlerin habercisi olabilir.

 

Rüyada parlak olmayan, mat, kirli bir bej renk aşk hayatından yaşanacak olumsuz gelişmelere ve bazen sıkıntıya işaret edebilir. Rüyada bej rengi, bej renk, bej ayakkabı, bej elbise, kıyafet, giysi görmek.

 

Rüyada bej rengi görmek, rüyada bej renk görmek, rüyada bej, rüyada bej rengi, rüyada bej ayakkabı görmek, rüyada bej kıyafet görmek, rüyada bej elbise giysi görmek, rüyada bej elbise giymek.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica