Rüyada Pırlanta Görmek

Rüyada Pırlanta Görmek

 

Rüyada pırlanta görmek aşk hayatında başarı ve mutluluğa, saygın ve itibarlı bir kişi olmaya, kültür seviyesinin yükselmesine ve makam mevki olarak üst kademelere çıkmaya işaret eder.

 

Rüyada pırlanta yada elmas görmek iş hayatında başarılı olmanıza, mevki ve makam olarak yükselmenize işarettir. Ayrıca rüyada pırlanta görmek gösterişli kadına, pırlanta yüzük bir kadınla evlenmeye, pırlanta ve elmaslarla bezenmiş mücevherler gören kişi erkek ise elem ve kedere, gören kişi kadı ise mutluluki sevinç ve refaha işaret eder.

  
Bazen rüyada elmas yada pırlanta görmek iyiye yorulmaz. Elmas veya pırlanta fayda sağlamayan süs eşyasına işaret eder. Rüyada çok sayıda pırlantaya sahip olduğunu görmek fakir olmaya işaret eder.

 

Rüyada pırlanta bilezik görmek, rüyada pırlanta saat görmek, rüyada pırlanta yüzük hediye almak, rüyada pırlanta yüzük taktığını görmek, rüyada pırlanta küpe görmek, rüyada pırlanta alyans görmek, rüyada pırlanta taşlı yüzük görmek, rüyada pırlanta taşı görmek, rüyada pırlanta taş görmek, rüyada pırlanta görmek demektir, rüya pırlanta yüzük, rüyada tabiri pırlanta, rüyada pırlanta kolye görmek, rüyada pırlanta yüzük görmek, rüyada pırlanta küpe görmek, rüyada pırlanta yüzük taktığını görmek.

 

Rüyada pırlanta görmek veya pırlanta taşlı bir yüzük görmek, pırlantalarla süslü bir mücevher görmek, çok güzel, paha biçilemez bir hediyeye işaret edebilir.

 

Rüyada İnsan Öldürmek

Rüyada İnsan Öldürmek

 

Rüyada insan öldürmek günaha girmeye, korku ve kederlerinizden kurtulmaya, kişinin kendi kendisini öldürdüğünü rüyada görmesi kişinin tövbe etmesine ve iyiliğe erişmesine işaret eder.

 

Rüyada insanın öldürüldüğünü görmesi ömrünün uzun olacağına, hayırlı işlere, mal ve mülke dalalet eder. Rüyada birisinin boğarak öldürmek o kimseye kötülük yapmaya, birini boğmadan öldürmek iyiliğe ve mal mülke işaret eder.

 

Rüyada birini öldürdüğünü itiraf ettiğini görmek rütbe ve makama, çocuğunu öldürmek rızka nail olmaya, savaşta öldüğünü görmek şehadete yahut dünyalığa delalet eder.

 

Rüyada bir kimseyi öldürdüğünü görmek, onunla dost olacağını haber verir. Rüyada bir kimsenin diğer bir kimseyi katlettiğini görmek, katilin Maktul hayır ve menfaati olacagina; veya zulüm edeceğine; birini katlettiğini görmek, ona iyilik etmeye; kendinin katledildiğini görmek, ömrünün uzun olacağına delalet eder.

 

Rüyada bir kimseyi katlettiğini gören, o kimseye hayır ve menfaat sağlar. Bir cemaatin kendini zulmeden katlettiklerini görene, en büyük devlet adamı tarafından hayır ve menfaat hasıl olur. Bir kimseyi zulmeden katleyledigini gören, asi ve nefsine zulüm edici olur ve Allah, onun üzerine birini musallat eder. Evladını katlettiğini görene Allah (cc) helal Rizk ihsan eder. Bir rivayete göre, rüya sahibi, mal ve dünya izzeti için evladına zulmeder. Birini katlettiğini ve maktulün cesedinden kan akıttığını görenin eline mal geçer. Eğer kan akmaz ise, mal hasıl olmaz.

 

Bir kimseyi katlettiğini, fakat bunun kim olduğunu bilmediği gibi muayene eylemedigini gören, düşmana galip olur ve gamdan kurtulur. Kendi nefsini katleyledigini gören, tövbeye muvaffak olur. Kendisinin boyu vurulmak suretiyle katlolundugunu gören, eğer köle ise azat olur; gam ve kederden kurtulur; borçlu ise borcunu öder; eline çok mal geçer; eğer kendini bu suretle katleden adamı bilirse, ondan çok hayır görür. Eğer katil, kadın, yahut Hadım ağası veya buluğa ermemiş çocuk veya sakalsız sabi emir ise, rüya sahibinin vefatına delalet eder.

 

Bir kadın rüyada zevcini katlettiğini görse, ona alakasi olmadığı bir günah ile töhmet eder. Bir küçük çocuğu katledip pisirdigini gören, livata fiili işlediğini dolayı ayıplanırsın. Bir çocuğun katledip pisirildigini ve etinin koparildigini görmek, babasının zulme düçar olacağına işarettir. Bir cemaatin birbirlerini katlettiklerini görmek, halk arasında bid'at zuhuruna; bir insani katledip cesedini arkasına aldığını görmek, cezayı hak edeceğini ve hüsrana uğradınız olacağına delalet eder. Bazılarına göre; rüyada katil görmek, hacca gitmek isteyen kimse için muradına ermege; rüya sahibi hasta ise, şifaya işarettir. Bir kavle (söylentiye) göre, katil rüyası, belaya ve nimetlerden mahrum olmasından delalet eder. Bir hükümdar boyunlarını vurmak suretiyle tebasini katlettiğini görmek, ahalinin zulmünden kurtulmasına. Özgürlüğe kavuşmasına, hükümetten iyilik ve ihsan görmesine işarettir.

 

Rüyada katil günah işlemeye işarettir. Nefsini katlettiğini gören, günahlarından tövbe eder. Bir insani katleyledigini gören, büyük bir günah işler. Kendisinin katlolundugunu gören, çok yasar ve çok hayra nâil olur. Bir kişiyi boğazını kesmeyerek katlettiğini görmek, maktulün hayır ve menfaatine ulaşmasına delildir. Bir nefis katlettiğini gören, keder ve gamdan kurtulur. Bir köle, efendisinin kendisini katleyledigini görse, azat olur. Bir katil işlediğini teyit ettiğini gören velayete ve halk arasında saygı Makamina nail olur.

 

Rüyada bir insan öldürdüğünü gören kimse büyük günah işler. Bir kimse rüyada öldürüldüğünü görse, o kimsenin ömrünün uzun olmasına ve çeşitli kabilelerden çok hayra ve mala nail olmasına işarettir. Rüyada bir insan ya da hayvanı öldürmek; yaptığınız hataları düzeltmekte geç kaldığınız işarettir.

Rüyada İnsan Görmek

Rüyada İnsan Görmek

 

Rüyada insan görmek kişinin kendi nefsi ile yorumlanır. Rüyada tanımadığı bir insanı görmek iş hayatından yardım alamaya işaret eder. Rüyada iyi bir insan görmek rüyayı gören insanın iyi bir kimse olduğuna, kötü bir insan görmek rüyayı gören insanın kötü bir insan olduğuna dalalet eder.

 

Rüyada tanımadğınız iki kişiyi görmek korkulardan korunmaya, tanımadığınız üç kişiyi görmek günahlardan kaçmaya, tanınmayan bir kimsenin görülmesi görülen kişiye benzeyen bir kimseden birşeyler almaya işaret eder.
 

Rüyasında tanımadığı bir kişiyi gören insan işlerinde birisinin yardımını alacak demektir. Rüyada insan eti yemek de hareketlerinize dikkat etmelisiniz, aksi taktirde çok zarar göreceksiniz anlamındadır.

Rüyada insan görmek, insanın kendi nefsi ile yorumlanır. Rüyada tanımadığı, bilmediği bir insanla karşılaşan kendisi ile karşılaşmış olur. Rüyada gördüğü o insanin bütün görüntüsü ve yaptığı işler, hayır ve şer hangisi olursa olsun, kendi yaptıkları ile eştir.

 

Eğer uykuda bir kişi iki kişi görse, korkusu varsa korkudan emin olur. Eğer üç kişi görse bu rüya sahibinin haram şeyleri yapmaktan kendini muhafaza etmesine işaret eder. Gördüğü adam makam sahibi birisi ise ve ondan da yeni bir elbise aldığını görürse, makam sahibinin yerine tayin edilir. Eger o kimseden ip aldığını görse rüya sahibi ondan ümidini keser ve aralarında düşmanlık ve bugz oluşuyor.

 

İnsanlardan bilinen ve ünlü kişi hakkında görülen rüya, nefsine, cinsine, benzerine veya şehir ve mesleğine işarettir. Bir kimse tanıdığı bir insanın rüyada yüksek rütbe sahibi olduğunu veya bulunduğu rütbeden düştüğünü yahut da o kimseye bir afet ve bela geldiğini görürse, gördüğü gibi o adama hayır ya da kötülüğün geleceğine alamettir.

 

Rüyada tanımadığın insanlar görmek, rüyada insan eti görmek, rüyada korkunç insan görmek, rüyada kötü insanlar görmek, rüyada birini görmek, rüyada insan, rüya tabirleri insan görmek.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica