Rüyada Dudak Görmek

Rüyada Dudak Görmek



Rüyada dudak görmek, sağlığınızın yerinde olacağına ve diğerlerini sevindirmekten zevk alacağınıza işaret eder. Güzel dudaklar hayırlı güzel haber, mutluluktur. Çirkin dudaklar ise kişinin çevresinde kıskanç birisinin olduğuna işaret eder.

Rüyada görülen dudak, rüya sahibinin kendisiyle iftihar ettiği bir adamın yardımına ve anlatım kuvvetine veya onunla şereflendiği dostuna işarettir. Alt dudak, üst dudaktan daha faziletlidir. Üst dudak, rüya sahibinin dostu ve bütün işlerinde itimat ettiği kimsesidir. Düz dudak sözü etkili söylemeye, akraba ve dostların hayırhah olmalarına, dudak insanın rızkına, sırlarına, kapı kilidini, yeme ve içmeye, sevinç ve kederi, dudak yarılması birinin gıybetini yapmaya, dudakta uçuk çıkması sevinçli bir durumun ortaya çıkmasına, dudağın pörsümesi, solması ve gövermesi yaşlanmaya, hastalığa, dudak bazen eşe, bir şeyin iki yakasına delalet eder.

Dolgun yumuşak dudaklar, mutluluğu ve gücü haber verir. Aşkınıza karşılık alacaksınız sevdiğinizde sizi sevecek demektir. İnce dudaklar, bütün sıkıntılardan kurtulacağınızı ifade eder. Dudaklar, kan, çocuk ve akraba yerine geçerler. Dudaklarında sizi olduğunu görse, bu, dostluklarının işleri gereği gibi gitmediğini işarettir. Rüyada dudağını kesilmiş gören kimsenin, koruculuk etmesine işarettir. Eğer alt dudağı kesilmiş olursa, işlerinde yardımcısı olan kimse, onun yanına uğramaz. Üst dudağını yerinden aynısını gören kimsenin nimeti dinden gider. Yerilmiş olarak görülen alt dudak, iki hanımla, üst dudak da, iki dost ile tabir edilir. Eğer yerilmiş olan dudağının iyileşmiş olduğunu görse, o kimsenin iki dostu onun işyerinde arzusuna uyarlar. Yerilmiş olan dudağının kesildiğim görse iki dostu ondan ayılırlar. Dudak kişinin kuvveti, süsü ve yakınlındır.

Rüyada görülen dudak, hastalıklardan şifa bulmaya, başkasını çekemeyen bir kimsenin gam ve üzüntüsünü kurtulmaya işarettir. Dudaklar bazen kapı cila, bekçiler, kapılara ve kilit, bazen de, ilim, hidayet, yemek, içmek, sevinç, keder ve sırları gizli tutmaya işarettir. Rüyada dudaklarının yok olduğunu gören kimsenin kapıcılarım veya bekçilerisiniz kaybetmesine veya killi dinin bozulmasına veya anahtarının kaybolmasına işarettir. Dudaklar, bazen de, düdük, zurna ve bunlar gibi şeyleri çalanların ve nefesli çalgı aletleri yalanla geçimlerinin bolluğuna işarettir.

Dudaklı inceliği ve kırmızılığı, düzgün söze, doğru yola ve yitilip içilecek şeylerin güzel ve hoş olmasına gök renkte olması ahmaklığa ve açtığı davaya delil getirmeden aciz olduğuna, kazanç ve geçimi endişeye işarettir. Dolgun yumuşak dudaklar, mutluluğun ve gücün işaretidir. Sevginiz karşılıksız kalmayacak ve hoşlandığınız kişiden karşılık göreceksiniz. İnce dudaklar, her türlü sorunun üstesinden geleceğiniz anlamındadır.

Rüyada Ruj Görmek

Rüyada Ruj Görmek



Rüyada ruj görmek veya dudağına ruj sürmek tatlı dilli olmaya, eşine iltifat etmesine, erkeğin dudağına ruj sürmesi sözde riyakârlığa, yadırganana söz ve davranışa delalet eder.


Rüyada bir kadını ruj sürerken veya yüzüne makyaj yaparken görmek, yakında güzel bir sürprizle karşılaşılacak demektir. Rüyada bir kadını ruj sürerken görmek, yakın bir zamanda güzel bir olayla karşılaşılacak demektir.



Rüyada ruj görmek, bir kadının dudaklarına ruj sürdüğünü görmek, bir yakını tarafından kendisine yalan söylenerek aldatılacağına; bir kadına ruj hediye ettiğini görmek, sevdiği bir kimse için bazı hediyeler edeceğine; kendi dudaklarına ruj sürdüğünü görmek, yatan bir kimsesi tarafından sevindirileceğine delalet eder.  Rüyada ruj sürdüğünü görmek; bir sürprizle karşılaşmaya işarettir.

Rüyada Soğan Görmek

Rüyada Soğan Görmek



Rüyada soğan görmek hayra, yemek ise şerre, gizli şeylerin ortaya çıkmasına işarettir. Soğan mala, yeşil soğan meşakkatli kazanılan mala, soğan soymak birine yaltaklık etmeye, yolcunun soğan görmesi sıhhate ve sağlığa, soğanı köküyle birlikte çıkarmak akrabalarda gelecek sıkıntıya, çok soğan sağlıklı olmakla birlikte hüzne ve ayrılığa delalet eder.

 

Rüyada soğan görmek, kaygı ve dert ile yorumlanır. Rüyada soğan gören kişi için kaygı verici ve hüzünlü bir durum var demektir. Her alanda çok başarılı olduğunuz için insanların sizi kıskanmasına neden olabilirsiniz. Soğan rüyaları üzüntü, sıkıntı, acı söz, hileli iş olarak yorumlanır.



Rüyada soğan görmek haram malla ve bir rivayete göre de kötü sözle tabir olunur. Rüyayı gören iyi bir kişi ise, uykusu hayırla, değilse haram mal topladığına işarettir. Pişmiş soğan yediğini gören, eninde sonunda tövbekar olur. Soğan yemek uykusu üç şekilde yorumlanır: haram mal, dedikodu, pişmanlıktır. Soğanı rüyada görenler için tabire çeşitli açıklamalar vardır.



Bir rivayete göre gizli eşyaya, başka bir rivayete göre çirkin bir ise delalet eder. Soğan soymak büyüklere yaltaklanmaktır. Bazıları dediler ki: Soğan ve sarımsak kabukları, yaltaklanarak para istemeğe delalet eder. Taze soğan fenalıkla tanınmış bir kişiye işaret olduğundan elinde taze soğan olduğunu gören, kötülük yaparak herkesin diline düşecek harekette oluyor. Bir başka rivayete görünce: Rüyada soğan yemek, şerre işarettir. Soğan yediğini gören kimse hasta ise, vefat eder. Yeşil soğan, meşakkatli kazanca, çok soğan, hüzün ve ayrılıkla birlikte sağlığa işarettir.



Rüyada kötü kokulu sebzeleri yediğini gören kimsenin gizli olan şeyleridir asi kareye çıkması ve ev halkı tarafından ona arız olan buza işarettir. Kötü kokulu sebzelerden soyulup çıkarılan kabukla, zarara işarettir. Hasta kimse rüyasında az miktarda soğan yese ölür, çok yese hastalıktan iyileşir. Soğanı rüyada görüp yememek, hayra; yemek, şerre işarettir.



Rüyasında soğan soyduğunu gören kimse birisine yaltaklık eder. Soğan maldır. Yolcu için soğan yolculukta sıhhat ve selamette olmasıdır.



Rüyada soğan görmek; kötü sözlere, üzüntüye ve haram mala, soğan yemek; kendi menfaatin için bir başkasını zarara uğratacağınıza, ağzının soğan koktuğunu görmek; kötü bir söz söyleyeceğini, soğan almak; ikiyüzlü dedikoducu bir misafire işarettir.

Rüyada Gelinlik Giymek

Rüyada Gelinlik Giymek



Rüyada gelinlik giymek eğer gelinlik giyen kişi bekar ise evleneceğine işarettir. Gelinlik temiz ise mutlu bir evliliğe kirli ise kötü bir evliliğe yorumlanır. Gelinlik siyah ise evliliğinizde karşınıza çıkacak sorunlara işaret ediyor. Gelinlik görmek ve onu giymek genç kız için evlenmeye, orta yaşlı kadının gelinlik giymesi sevinç ve sürur işarettir.



Gelinlik giydiğini gören kimse eğer evli değilse yakın bir zamanda evleneceğine işarettir. Fakat gelinlik temiz ve güzel bir gelinlik ise mutlu olunacak. Gelinlik kirli veya yırtık ise sonu belirsiz bir evlilik olacağı anlamına gelmektedir. Uyku açıklamalarına baktığımızda, rüyada gelinlik görmek, güzel şeylerin olacağına delalettir.


Rüyada gelinlik görmek, güzel haberler alınacağına ve güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir. Rüyada gelinlik görmek, neşeli ve huzurlu günlerin kapıda olduğunu işaret etmektedir. Rüyada gelinlik görmek gelinlik giymek genel olarak temiz gelinlik mutluluk, olumlu, güzel gelişmeleri işaret ederken, kirli, kötü gelinlik bunun tersini ifade eder Yeni, şık bir gelinlik giymek olumlu mesajlar verirken, eski, yırtık, perişan bir gelinlik giydiğini görmek olumsuz mesajlar veriyor. Rüyada evlilik, evlenmek, evlendiğini, evlilik yaptığını, evli olduğunu görmek konusunda evlenmek rüya tabiri sayfası ilginizi çekebilir.

Rüyada beyaz renkli gelinlik saflığı, mükemmellik, barış, masumiyet, şeref, temizlik, farkında olma ve yeni başlangıçları temsil eder, Rüyada bej renkli gelinlik görmek Aynı zamanda bazı konudaki nötr veya tarafsız yerinizi gösterebilir. Rüyada siyah renkli gelinlik bilinmeyen, bilinçsiz, tehlike, gizem, karanlık, ölüm, yas, nefret veya kin işaretler, Rüyada mavi renkli gelinlik doğruluk, bilgelik, cennet, kısırlık, bağlılık, huzur, sadakat ve açıklık temsil eder, Rüyada kahverengi renkli gelinlik materyalizm, pratiklik, yerel mutluluk, fiziksel rahatlık, tutuculuk, bir materyalist karakterini gösteriyor.

Rüyada koyu kırmızı renkli gelinlik zenginlik, başarı ve refah simgeliyor. Bu potansiyel güç göstergesidir. Rüyada Fulya renkli gelinlik Bu rüya aynı zamanda duygusal istikrar ile alakalıdır. Rüyada altın renkli gelinlik bir manevi ödül, zenginlik, incelik ve çevresini gelişme yansıtıyor, Rüyada gri renkli gelinlik korku, depresyon, kötü sağlık, kararsızlık ve şaşkınlık gösterir, Rüyada yeşil renkli gelinlik olumlu bir değişim, sağlık, büyüme, bereket, şifa, umut, canlılık, canlılık, barış ve huzur anlamına gelir, Rüyada pembe renkli gelinlik dış görünüşünüz hakkındaki endişelerinizi, seks ve şehvet temsil eder.

Rüyada açık renkli gelinlik maneviyat ve ilahi koruma anlamına gelir, Rüyada fildişi renkli gelinlik Bir şey ya da birinin, tahmin ettiğiniz gibi mükemmel olmadığını işaret eder, Rüyada Kırmızı renkli gelinlik gelişiminizin tamamlamış olduğunuzu, yeni yaşama adım atabileceğinizi işaret eder.

Rüyada leylak renkli gelinlik düşüncelerden uzaklaşıp, zihin berraklığına kavuşmanın gerektiğini ve daha olumlu düşünmeye başlamanızı, Rüyada Gök renkli gelinlik uyum ve bireysellik eksikliği gösterir, çok makul bir rüya değil, Rüyada Zeytin yeşili renkli gelinlik eğer ortamda barışı sağlamak gerekiyorsa size ihtiyaç var demektir. Rüyada Turuncu renkli gelinlik dostluk, nezaket, cömertlik, canlılık, sosyal simgesidir, Rüyada Mor renkli gelinlik görmek yetenek, şifa sevgi, şefkat ve merhametin, bağlılığın bir göstergesidir, Rüyada Gümüş renkli gelinlik adalet ve saflığı temsil eder, Rüyada Turkuaz renkli gelin elbisesi güç, karışık ve doğal enerji, şifa sembolize eder, Rüyada Menekşe renkli gelinlik yüksek bir hissi anlayış ve özel yakınlık duygusuna sahip olduğunuzu ifade eder. Rüyada sarı renkli gelinlik bu rüyanın hem olumlu hem de olumsuz çağrışımları vardır. Rüyadaki diğer unsurlarla birlikte değerlendirilmelidir.

Rüyada Hediye Almak

Rüyada Hediye Almak



Rüyada hediye almak, aşk hayatında hem de iş hayatında şanslı ve mutlu olacağınızı haber verir. Ferahlığa, dostluk ve sevgiye, dargınları barışmasına, evlenmek amacıyla kız istemeye ve insanlar arasındaki dostluk ve uyumlu yaşamaya işaret eder.

 

Birinden hediye almak; hayatınızda çok şanslı ve mutlu olacağınız anlamındadır. Rüyada hediye göndermek, ferahlığa işaret eder. Hediye, birbirine dargın kimselerin banmasına işaret eder.



Bazı tabirciler, hediye nikahlanmak için kadın istemek şeklinde yorumluyorlar. Rüyada kendisine bir tabak içinde taze meyve gönderildiğini gören kimsenin kızına, görücü gelir. Kızı yoksa ona hediye gönderen kimse ile onun arasında dostluk ve sevgi meydana gelir.



Hediye "Hediyeleşin ki, birbirinizi seven" hadisi şeriflince sevgi ve dostluğa işaret eder. Birinden hediye aldığınızı gördüyseniz, bu, hem aşk hayatında hem de iş hayatında şanslı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.

Rüyada Yüzük Görmek

Rüyada Yüzük Görmek



Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir. Rüyada yüzük takmak, yeni ve başarılı iş sözleşmesi anlamındadır. Evlilik yüzüğü çok anlayışlı ve sevecen bir kişiyle karşılaşacağınız anlamına gelir. Eşe, kadının, çocuğa, velayete, ev veya araba satın almaya; altın yüzük kadın için süs ve güzelliğe, sevgi ve itibara, erkek için hor ve hakir olmaya, demir yüzük zorluk ve çetinlikten sonra hayra nail olmaya, fildişinden yahut kemikten yüzük kadın için iyilik ve hayra, Gümüş yüzük erkek için mülk ve saltanata işarettir.

 

Yüzük bulmak evlenmeye, çocuğu olmasına, işlemeli yüzük bulmak, ev hanım, hayvan veya otomobil, daha ince sahip olmadığı şeylere nail olmaya, Yüzük kaşının sallanması görev ve yetki alınmasına, Dar yüzük zorluğu olan şeye malik olmaya, emanet yüzük devamlı olmayan bir şeye sahip olmaya delalet eder. Rüyasında kendisine bir yüzük verilerek "Bununla mühürle" dediklerini gören, en büyük makama geçer, eğer zengin ise mali artar, savaşta ise kazanır, tüccar ise kazancı artar, fakir ise geçimi düzelir. Rüyasında yüzüğünün kaybolduğunu gören, işlerinde zorluk çeker. Yüzüğünün kasının girildiğini gören, soğukkanlılığını kaybeder.



Yüzüğünü birine hediye ettiğini gören, mal ve mülkünden bir kısmını satarak, parasını saklar. Yüzüğünün altından olduğunu görenin bütün mali ve mülkü mekruh olur. Yüzüğü eğer gümüşten ise mali ve mülkü helaldir. Eğer demirden ise, kendi mali ve mülkü kıymetten düşer. Parmağında demirden bir yüzük olduğunu görmek, kuvvete delalet eder. Eğer sari bakırdan ise, alçak karakterli bir kişiden menfaat görür. Yüzüğünün ikiye ayrıldığını gören, kendi eşi ile arasında ayrılık olur iki taşlı bir yüzüğü olduğunu gören, mala mülke çok düşkün olur.



Parmağına taktiği yüzük, her zaman taktığında başka ise, evlenerek bir çocuk sahibi olmasına delalet eder. Yüzüğünün kaşı kırmızı ise yüreği fesattır. Siyah ise çocuğu sefalet içinde büyür. Bir camide namaz kılarken bir yüzük bulduğunu gören, iyi bir kadınla evlenir. Kendisine üzere yazılı bir yüzük verildiğini görmek dinde mekruh olan mala sahip olacağına işarettir. Yüzük kaslı değil de çiçekli ise bu rüyanın sonu hayırlıdır. Kendisine altın bir yüzük verilir ve o yüzüğün üzerimde de tas olmayıp sadece noksan veya çiçek gibi süsler varsa, malından ve mülkünden bir şey eksilir veya isinden üretiliyor.



Kaşı yakut olan bir yüzüğü parmağına taktiğini görenin eşi kız doğurur ve çocuk çok yaşamaz. Bekar biri için evlilik işaretidir. Evli kişiler için işte başarı ve bol paradır. Yüzük rüyaları yüzüğün yapıldığı maddeye ve yüzüğün şekline göre de yorumlanır. Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir. Eğer eşi hamile değilse, hamile kalır; eğer rüya sahibi bekar ise, sokağa adilmiş bir kız bularak onu evlat edinir. Yüzüğünün kasını zebercetten gören çok yasar. Altından burma veya zincir gibi bir yüzük taktiğini gören, bir ise baslar fakat o işten zarar görür. Rüyada yüzük kaşı görmek şeref, mal ve nimettir. Erkek tarafından görülürse, evlenmeye delalet eder. Eğer kas tasları bilezik veya halhal üzerinde olursa, bacı ve akrabalarla yorumlanır. Yüzüğünün taşı düştüğünü görmek, şeref ve itibarının yokluğuna delalet eder. Yüzüğünün halkasının girildiğini görmek, sözünün artık olmadığını işarettir.



Bir başka rivayete görünce: Yüzüğünün taşı düştüğünü gören kimsenin çocuğu ölür yahut malından bir şeyi kaybeder. Yüzüğün kırılması, haniminim boşanmasından işarettir. Yüzük, bir ev veya bir hayvani saatin almaya işarettir. Rüyada görülen yüzük eğer altından olursa erkek için zillet ve meskenettir. Demirden bir yüzük taktiğini gören kimse, sıkıntı ve meşakkatten sonra hayra nail olur. Yüzük altından ve kaşı da varsa bu rüya iyi ve hoştur. Yüzüğün kaşı olmazsa, kendisinde menfaati olmayan islere işarettir. Bir kimse gümüşten bir yüzük tak indiğini ve hükmünü, murat ettiği şekilde yerine getirdiğini ve yaptığını görse, o kimse saltanata ulaşır. Yüzüğünün kasının sallandığını gören kimse mevkiinden alınır. Vali olan bir kimse yüzüğünün çıkabildiğini görse isinden alınır, yahut mülkü dinden gider, ya da hanımım boşar. Kadın için bu rüya, kocasının yahut kendisinin çok yakını olan bir kimsenin ölümüne işarettir.



Bir kimse yüzüğünün halkasının kinli düştüğünü ve kasının kaldığını görse, saltanatı gider ve şöhreti kalır. Eğer yüzüğünün dar olduğunu görse, zulüm kar bir kadından mustarip olur. Yahut kendisinde sıkıntı ve meşakkat olan bir şeye sahip olur. Eğer rüyada emanet yüzük alsa, o kimse devamı olmayan bir şeye sahip olur. işlemeli bir yüzük bulduğunu gören kimse, ev, hayvan ve hanim gibi birsiye nail olur. Yüzüklerin sokakta sat ildiğini görse, o kimse halkın reislerinin evini mülkünü saatin alıyor. Bekar olan kimse rüyada yüzük tak indiğini görse, zengin bir kızla evlenir.



Yüzük altın olursa alacağı hanım malı gitmiş bir hanımdır. Yüzüğün kaşı çocuktur. Eğer kas mücevherler olsa tabir makam ve para ile saltanat ve devlete, çok mala, şöhrete, izzet ve şerefe işarettir. Yüzüğün kaşı boncuktan olursa, saltanatın zayıf olduğuna işarettir. Kaşın yeşil yakuttan olduğunu gören kimsenin, mümin, alim, zeki ve alayişli bir çocuğu dünyaya gelir. Peygamberimiz (SAV) den veya alim bir kimseden gümüş yüzüğü almak, ilme nail olmaya ve müjdedir. Eğer alınan yüzük altından olsa, onda asla hayır yoktur. Yüzüğün demirden olmasında da hayır yoktur. Bakırdan da hayır yoktur. Dişi kabartılmış ve içi doldurulmuş yüzükler hile ve aldatmaya işarettir. Yahut büyük bir şeyi veya çok menfaati istemeye işarettir.



Kalay yüzük, kendisinde zayıf olan bir kuvvettir. Bir kimse yüzüğünün şiddetlice çıkabildiğini görse o kimsenin devleti yahut yüzüğün nispet edildiği şey ondan gider. Yüzüğünün kaybolduğunu gören kimse sahip olduğu şeyde kötü gördüğü bir şey meydana gelir ve ona sabreder. Rüyada yüzük görmek, makam, mal, zenginlik, geçim, bolluk ve berekete işarettir. Yüzük takmak, yeni bir iş sözleşmesi ve başarıların habercisidir. Evlilik yüzüğü takmak ise çok anlayışlı ve sevecen bir kişiyle evlenmek demektir. Çirkin ve soluk renkli bir yüzük, mutsuzluk getirir. 

Rüyada Altın Görmek

Rüyada Altın Görmek



Rüyada altın görmek sağlıklı olmaya, bolluğa, sıkıntı ve dertlerinize kurtulmaya ve isteklerinize yakın zamanda kavuşacağınıza işarettir. Altın ümit, iyi sıhhat demektir. Altını başkasının elinde görmek, altını tutan için iyi bir hayata, altın bilezik görmek, itibarınızın artacağına, iki elinin altın olduğunu görmek, felç olunacağına, iki gözünün altın olduğunu görmek, kör olmaya, birbirinden altın almak, büyük bir adamın etkisinde kalmaya, birisine altın vermek, kazançlı bir işe sahip olmaya, altın saymak, kısa süreli bir hastalık geçirdiğini, altın bozdurmak, keder ve hastalığa işarettir.

* Altın bilezik dahil: Yüklü bir mirasa konacağınıza işarettir.* Altın bozdurmak: Üzüntü ve sıkıntılarınızı artacağına işarettir.* Altın bilezik: saygınlığı artması anlamına gelir.* Altın saat: Çalıştığınız işyerinde kötüye olacağı anlamına gelir.* Altın yüzük: hareketleriniz ve davranışlarınız yüzünden arkadaşlarınız tarafından eleştirileceğiniz anlamına gelir.* Altın külçe: dostlardan uzak kalmak anlamına gelir.* Altın yaldızlı kitap: Zorlukların üstesinden geleceğiniz anlamına gelir.* Altın almak: Üstün birinin etkisinde kalacağınız anlamına gelir.* Altın zincir: Herkesten sakladığınız bir sırrınız olduğuna işarettir* Altın bıçak: Bir suçtan cezaevine gireceğinize işarettir.* Altın kaşık: Aileden birinin evden ayrılacağına işarettir.* Kese içinde altın görmek: işlerinizi daha iyiye gideceğine ve başka işlere atılacağınıza işarettir.* Kalıba altın dökmek: Sevdalandığınız insanla mutlu olacağınıza ya da bir olaydan kendinizi sorumlu tutacağınız işarettir.* Beşi bir yerde görmek: işlerinizi karşılığını bol kazanca kavuşarak göreceğinize işarettir.* Birine altın verdiğinizi görmek: başarılarınızı maddi olarak destekleyecek bir insanın varlığına işarettir.* Altın saydığınızı görmek: Önemsiz bir rahatsızlığa yakalanacağınıza ve bunu atlatacağınıza işarettir.* Altın çatal görmek: Ticarete atılacağınıza ancak başarılı olamayacağınıza işarettir.* Altın çerçeve görmek: Dostlarınızı gücendireceğinize işarettir.* Altın kordon görmek: beklemediğiniz anda ve ummadığınız birinden mirasa konacağınız anlamına gelir.



Altın bulmak zarara uğramaya, gam ve keder, Eski sikke bulmak sevinç ve memuriyete, kadının Altın dan mamul ziynet eşyası takınması sevinç ve kendine güvene, Damgalanmış, işlenmiş bir altını olmak ev almaya, değerli insana, Böyle beş altın görmek beş vakit namaza, Altın para kişide bulunan emanete, Altın bilezik dahil ele geçecek mirasa, kadın için evlenmeye, Bazen altın iyi niyete, samimiyete, inanılacak söze ve hayırlı anlaşmalara delalet eder. Altını döven ya da onu diğer madenlerden ayrıştıran birini görmek hakla batını, iyi ile kötüyü birbirinden ayarın adama veya adil hakime, Altın ve Gümüş hurdası görmek faydalı ilme, uygun hanıma, hayırlı evlada ve değerli dosta delalet eder.



Altından yapılmış eşya güzelliğe, böyle bir kaptan yemek yemek ya da su içmek gam ve kedere, altın gerdanlık erkek için önemli memuriyete, şeref ve itibara, kadın için izdivaç, bazen gerdanlık hacca gitmeye, Altın küpe kadın için güzelliğe, erkek için müzik vs. dinlemeye delalet eder. Rüyada altın ile ilgili herhangi bir şey görmek, maddi, manevi ve Sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği, çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğini gösterir. Rüyada altın görmek birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada altın ile ilgili herhangi bir şey görmek, maddi, manevi ve sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği, çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğini gösterir Altın para, dedikodu demektir.



Altınları yığılsın bir şekilde gören kimse, birisiyle ilgili bir sırrı öğrenir. Bekar bir genç kız ya da erkek altın yüzük veriyorsa iyi bir evlilik yapar. Bir erkekten altın para, altın ziynet eşyası alırken gören bir kadın, gizli bir ilişkiye girişir. Ama bu durum muhakkak duyulacaktır. Giriştiğiniz tüm işlerde umduğunuza çok başarı elde edeceksiniz. İnsanların takdirini kazanmayı ve zengin olmayı başaracaksınız. Altın para, dedikodu, söylentiler. Bir yerde altınların yığılsın olduğunu gören kimse, önemli biriyle ilgili çok gizli ve önemli bir bilgi öğrenir. Rüyada altın bulduğunu gören kedere ve sıkıntıya uğrar. Yahut istemediği bir ise girer, yahut da elinden mali gider. Veya hükümet kapısından bir zarara uğrar. Bir işte ise işinden ayrılır. Külçe halinde altın görmek, büyük bir kederle yorumlanır. Sikke halinde altın görmek de daha hafif yorum vardır, işlenmiş ve dahi haline getirilmiş (bilezik, yüzük, kolye gibi) altın görmek üzüntüden ve endişeye delalet eder. Üzeri yazılı sikke halinde (madalyon ve para gibi) altın görmek ne hayra, ne de şerre yorumlanır. Fakat yorumcuların bir çoğu altın görmeyi hiç bir zaman hayra yormazlar. Rüyada altından yapılmış kap ve benzeri şeyler gören, derde uğrar. Şehadet halinde veya çubuk şeklinde altın gören, şiddetli sıkıntıya düşer.



Bir rivayete göre, altın zarar ve hüzündür. Bir kadın altın veya altından yapılmış süs eşyası takması hayır ile yorumlanır. Rüyasında altın yediğini gören para biriktirir. Sandıklarda ve bavullarda bağlı olarak altın görmek, mal kazanacağına delalet eder. Bağlı kese veya torbalarda altın görmek de bu şeklide yorumlanır. Rüyada altın görmek iki şekilde iyi değil: Birincisi Arapça adi zehap olduğu için gitmek anlamına benzerliğini, diğeri rengi sari olduğu için hastalığa delalet etmesindendir. Bunların açıklaması ise hüzün ve kederdir. Hatta evinin altından yapılmış olduğunu görenin evi yanar. Eline altın lira geçtiğini gören ya hükümet tarafından bir zarara uğrar veya elindeki serveti yok olur. Bir rivayete göre de para cezası ödüyor veya hastalık nedeniyle tüm parasını harcar. Altın erittiğini gören kötü bir işi için mahkemeye düşer ve davayı kaybettiği gibi, üstelik halkın diline de sakız olur.



Rüyasında elinde birkaç tane altın para tuttuğunu gören, bir işten dolayı canı sıkılır veya aleyhinde söylenen sözleri duyunca üzülür. Elindeki altınların sayısı azsa ona göre uğrayacağı dert ve keder de az olur. Rüyada elinde beş tane altın bulunduğunu gören halk arasında makbul olacak bir is yapar. Elinde bir tek altın gören güzel bir eve sahip olur. Yanında sayıları çift olmak üzere yüzden veya binden fazla altın olduğunu gören ilmini öğrenmiş olur. Birine bir altın verdiğini gören veya lira kaybettiğini gören bildiği şeyi unutur. Rüyasında bir altın bulduğunu gören çocuğu yüzünden bir musibete uğrar. Birçok altın bulduğunu görmek ise bir çok zahmet ve sıkıntıya düşmek demektir. Bir rivayete göre rüyada bir çok altın görmek kendisine bırakılan bir emanetle yorumlanır. Birçok altını olup bunları başkalarına dağıttığını gören kendisinden alacaklı olanlara haklarını verir. Bir rivayete göre, altın para, Allah Teala'nın emanetidir. Bir miktar altın bulup bunları iyi bir yere saklayan, kendisine verilen sırrı saklar. Altın para bastığını gören, farzları yerine getirir ve halkın hakkını ödüyor. Rüyasında yerden altın topladığını gören bir iş sahibi olur. Rüyada bir altın bulduğunu gören, kendisine bırakılan emanetten dolayı şahitlik etmeye mecbur olur.



Rüyasında eline bir altın geçtiğini gören bir çok kimseler vardır ki, ertesi gün bir altın kazanırlar ve rüyalar aynen çıkar. Rüyada üzerinde resim bulunan altın görmek dine aykırı bir yolda olduğuna işarettir. Altınların sayısı beş ise, beş vakit namaza delalet eder. Rüyasında kendisine altın paralar verildiğini gören zulüm görür, kendisi verirse zulmeder. Bir kimseye bir kenarı ezik veya kesik altın vermek veya ondan böyle bir altını almak, o iki kişi arasında bir anlaşmazlık veya iddia olacağına delalet eder. Toprakta altın bulup aldığını ve o altının elinde eridiğini gören, annesi tarafından üzüntüye uğrar ama kısa bir zaman sonra o kederi geçer. Bir ölünün kendisine altın para verdiğini gören, zulümden kurtulur, ölünün altın verdiğini, fakat kendisinin almadığını görmek, zulme uğramaya delildir. Elinde bir çok altın olduğunu, fakat bunları muayene edince altın olmadıklarını görmek, hayal ettiği şeyin gerçek olmak üzere iken, olmayacağını anlamasına işarettir. Altın paraları bir kadının başında sıralanmış görmek, kadın için ziynete yorumlanır. Delik yahut silik altınlar görmek korku ve üzüntünün azalmasına işarettir. Sahibi olduğu altın parayı kaybetmek namazını kılmakta kusur işlediğine delalet eder. Büyük boyda altın görmek, emanet, tanıklık ve ilimle tabir olunur. Eğer altın paranın üzerinde Allah Teâlâ’nın ismi varsa hayırdır. Resim varsa hiç bir zaman hayra yorulmaz.



Bir başka rivayete göre: Rüyada altın görmek kötü bir ise ve borca ​​işaret eder. Bazı tabirciler, altın gam ve kederdir, dediler. Rüyada altın bilezik takmak, rüya sahibinin eline geçecek mirastır. Altını külçe ettiğini gören kimse ser ve helaka uğrar. Bir kimse evinin altından olduğunu görse o eve yangın isabet eder. iki elinin altın olduğunu gören kimse issiz kalır, çalışabilir. Gözlerinin altın olduğunu gören kimsenin gözleri kör olur. Bir kimse rüyada altın külçesine rasgeldiğini görse kendisinden bir mal gider. Altın erittiğini gören kimse çirkin bir hususta düşmanlık yapar ve halkın dilinde şöhret bulur. Kendisine büyük bir altın parçası verildiğini gören kimse büyük bir lütfa ve makama nail olur.



Bazı tabirciler de Altın görmek, ferahlığa, rızka, salih amele, üzüntü ve kederin gitmesine, ese, evlada, ilme, hidayete, altından yapıları süs eşyalarına yahut ziynete değerli elbiselerden bas örtüsü, taç ve bunlara benzer şeylerin altın sırma ile örülmüş, kadın, karıkoca veya evlatlardan bu elbiseleri rüyada giyen kimselerin Allah Teala Hazretlerine yakınlıklarına fakat yaldızlanmış şeyi görmek ise dünya ehline yahut ahiret ehlinin amellerine benzemeye işaret eder demişlerdir. Halis altın ve gümüşten olan şey, ihlasa, saf niyete ve anlaşmaya ve sağlam söze işaret eder. Altın veya gümüş ile yaldızlanmış olan şey ömrün kısalığına, işlerin alt üst olmasına işaret eder. Bir başkasına altın vermek, şeref, sanın artacağına altın saymak çok kısa bir hastalığın kolayca atlatılacağına işaret eder.



Altından bir şey giydiğini gören kimse kendisinin dengi olmayan birisi ile Evlenmekle akrabalık kurar. Altın erittiğini gören kimse çirkin bir hususta düşmanlık yapar ve halkın dilinde şöhret yapar. Rüyada altın birkaç şekilde yorumlanır. Altın para dedikodu, söylentiler. Bir yerde altınların yığılsın olduğunu gören, biriyle ilgili çok gizli bir durumu öğrenir. Bekar bir genç kız ya da erkek altın yüzük veriyorsa iyi bir evlilik yapar. Bir erkekten altın para, altın ziynet eşyası alırken gören bir kadın veya kız, gizli bir ilişkiye girişir. Ama bu durum eninde sonunda duyulacaktır.

Rüyada İkiz Bebek Görmek

Rüyada İkiz Bebek Görmek



Rüyada ikiz bebek görmek işinizde küçük bir başarı kazanacağınıza yorumlanır. Rüyada ikiz bebek görmek kısmettir. Ama ikizler, güzel ve sağlıklı olmalıdır.

 

Birbirinin aynı şeyleri görmek ziyadesi ile sevince, ikiz bebek görmek, başarı şansı eşit olan iş ve teşebbüsleri yahut din ve dünya işlerini dengeli yürütmeye delalet eder.



Rüyada ikiz bebek görmek, ortaklar arasında uyuma, işlerin iyi gitmesine işarettir. Bazı tabirciler de zahmet, üzüntü ve yorgunluğa işaret eder.

Rüyada Bıçak Görmek

Rüyada Bıçak Görmek


Rüyada bıçak görmek kuvvet ve kudretinin sürekli olacağına, bıçakla bir şey kesmek, eline geçecek mal ve para olarak yorumlanır. Bazılarına göre: Rüyada bıçak evlat ile kini ise es ile tabir olunur. Elinde kendisine ait bir bıçak olduğunu görmek başarıdır.


Rüyada bıçak görmek hizmetçi, yardımcı ve arkadaştır. Keskin bıçak çalışkan hizmetçiye, akıllı yardımcıya ve faydalı arkadaşa; kör bıçak bunların tersine, kadının gördüğü bıçak onun sevdiği erkeğe, erkeğin gördüğü bıçak mal ve güce işarettir.

Rüyasında elinde bıçak olduğunu gören kişi yükselir ve mevki sahibi olur. Bıçak başkasından alınırsa kişinin yardım alarak iş sahibi olacağına işaret eder. Bıçak yutmak oğul evladından gelecek iyiliğe, hamile kadının ve onun kocasının gördüğü bıçak erkek çocuğa, Mahkemesi olan kişinin elindeki bıçak sağlam delile, bıçağın eli kesmesi şaşkınlık uyandıracak bir duruma işaret eder.

Büyük bıçak rızık ve hayra, bıçağın kapalı olması ya da kılıfından olması zelil olmaya, yalancı şahitliğe, kalem açacak bıçak yazma istidadı olan evlada yahut hesap yapmaya, bıçağı bile bir iş için gayrete gelmeye, çocuk terbiyecisine veya insanlara işi öğütleyen birine delalet eder. Rüyada elinde bıçak görmek, güç ve varlığın sürekli olacağına, bıçakla bir şey kesmek, eline maddi kazanç geçeceğine işaretidir. Döğüşün ve ayrılığın işaretidir. Bu rüya, iş hayatınızda zarar edeceğinize habercisidir.


Rüyada elinde bıçak tutmak, güç ve zenginliğin sürekli olacağına, bıçakla bir şey kesmek, eline para geçeceğine işarettir. Bıçak kaybetmek veya saklamak olası tehlikelerden kurtulacağınıza işarettir. Bıçağı kırmak işlerin yolunda gitmesi, bıçak taşımak insanlardan zarar görmemek için dikkatli olmanız gerektiğine, ölümle Burunu buruna gelebileceğinize işarettir. Rüyada bıçak görmek, savaşın ve ayrılığın işaretidir.



Bu rüya, iş hayatında zarara uğrayacağınıza anlamına da gelir. Genellikle bıçak, ayrılığa yorumlanır. Rüyasında bıçakla bir şey kestiğini görmek, yolculuğa çıkacağına, bıçak bilediğini görmek, bir yere gitmek için hazırlık yapmaya; bıçakla bir şey kesmek istediği halde bıçağın o şeyi kesmediğini görmek, teşebbüs ettiği bir işi başaramayacağına işarettir. Elinde bir bıçakla bir is gördüğünü görmek, yapacağı bir işten vazgeçmek delalet eder. Rüyasında kendisine bir bıçak verildiğini gören, bir kişi ile dostluk kurar. Bir rivayete göre kendisine yardımcı olacak bir çocuğu dünyaya gelir.



Bir başka rivayete görünce: Kasap bıçağı, kasaba asker bıçağı da, güç ve hizmete işaret eder. Bıçak, delildir. Bazı tabirciler, bıçak gören kimse, kendi hizmetçisi ve adamıyla kuvvet ve mala nail olur, dediler. Bıçağı yuttuğunu gören kimse, oğlunun malını yer. Rüyada görülen bıçak, hamile hanımı olan kimse için erkek çocuktur. Mahkemede bulunan kimse, rüyada elinde bir bıçak olduğunu görse, düşmanına galip gelir ve delil getirmekle davasını ispat eder. Çünkü bıçak, düşmanı çırpıda silah aletlerinden. Kendisinden başka silah olmayan bir adam, kendisine bıçak verildiğini görse, bir çocuk veya kardeş sahibi olur. Eğer böyle bir çocuk ve kardeş beklemiyorsa, iyiliklerle karşılaşır.



Elini bıçakla kestiğini gören kimse, hayrette kalacağı şaşkınlık yapacağı bir şey görür. Bıçak kazandibini gören kimse, bekar ise evlenir, eğer hanımı hamile ise doğum yapar. Rüyada gördüğü bıçakla beraber erkekliği teyit edecek bir şey de varsa, doğacak çocuk erkek olur. Erkekliği teyit edecek bir şey yoksa, doğacak çocuk kızdır. Kargı ve süngüyü rüyada görmenin tabiri de bıçak gibidir. Bazı tabirciler rüyada görülen bıçak, dil ve hizmetçi bir kadınla tabir edilir. Bazen de bıçak görmek, risk ve geçiminin iyi gitmesine işaret eder dediler. Döğüşün ve ayrılığın işaretidir. Bu rüya, iş hayatınızda zarara uğrayacağınıza anlamındadır.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica