Rüyada Zayıflık Görmek


Rüyada görülen zayıflık tam tersine “kuvvetli olmaya” işaret eder.

Rüyada Zehir İçmek




Rüyada zehir içmek üzüntü ve sıkıntıların yaşanabileceğine, kişinin yaşam süresinin uzun olacağına ya da zehir ölümcül ise ölüme işaret edebilir.

Rüyada Zehir Görmek



Rüyada zehir görmek “dünya malına” işaret eder. Bazen rüyada zehir içtiği görülmüşse ve zehir ölümcülse bu durum ölüme işaret edebilir. Ayrıca rüyada içilen zehir üzüntü ve sıkıntıya işaret edebilir. Bazen rüyada içilen zehir uzun ömürlü olmaya işaret edebilir.

Rüyada Zehirlenerek Öldüğünü Görmek




Rüyada zehirlenerek öldüğünü görmek hayırlı bir duruma ulaşmaya işaret eder.

Rüyada Zehirlendiğini Görmek




Rüyada zehirlendiğini görmek helal yoldan kazanılmamış bir malı tüketmeye işaret edebilir. Ayrıca rüyasında zehirlenen kimsenin üzüntü ve sıkıntı içerisine gireceğine ve inat edeceğine işaret edebilir.

Rüyada Zekat Verdigini Görmek



Rüyada zekat verdiğini görmek dünya malında artış olacağına işaret eder. Ayrıca rüyada zekat verdiğini gören kimsenin hayırlı işler yapacağına ve ona düşmanlık eden insanlardan korunacağına işaret eder. Eğer zekat veren kimse borçlu ise, borcunu ödeyeceğine ve rahat ve huzura kavuşacağına işaret edebilir.

Rüyada Deprem Görmek


Rüyada deprem görmek korkulu işlere işarettir. Ayrıca rüyasında deprem gören kimsenin şiddetli bir hastalığa tutulacağına işaret edebilir. Rüyasında deprem gören kimsenin göç edeceğine işaret edebilir. Bazen rüyada deprem görmek ölüme, fitneye, sırların ifşa olmasına, sıkıntıya işaret eder. Olumsuz durumlarda rüyada deprem görülmesi durumların tersine döneceğine işaret eder.

Rüyada Zemzem Görmek



Rüyada zemzem içtiğini gören kimsenin dileklerine kavuşacağına işaret eder. Bu kimse eğitim yada dünya malı kazanmak istiyorsa bu arzularına kavuşacağına işaret eder. Eğer rüyasında “zemzem” gören kimse hasta ise hastalığının iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada Zencefil Görmek




Rüyada zencefil görmek “iyiye yorulmaz”. Rüyada zencefil gören kimsenin sıkıntı, keder ve üzüntüye düşeceğine işarettir. Ayrıca rüyasında zencefil gören kimsenin ziyana uğrayacağına, münakaşa edeceğine işaret eder.

Rüyada Zengin Olmak



Rüyada zengin olduğunu gören kimse fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada Zerdali Görmek




Rüyada görülen zerdali ilkbahar ve yaz döneminde görülürse altına işaret eder, sonbahar ve kış döneminde görülen zerdali hastalık ve sıkıntıya işaret eder. Ayrıca rüyada görülen zerdali korkuya da işaret eder. 

Rüyada Zerdali Ağacı Görmek



Rüyasında zerdali ağacı gören kimse güleç, ailesini geçindirmek için cimrilik yapan cesur bir aile babasına işaret eder. Ayrıca rüyada görülen zerdali ağacı hastalıklı bir insana da işaret eder.

Rüyada Zeytin Görmek


Rüyada zeytin görmek zorluk çekmeden elde edilen kazanca işaret eder. Ayrıca rüyada görülen zeytin hastalar için iyileşmeye işaret eder. “Zeytin bolluk ve berekete” işaret eder. Rüyada olgunlaşmamış zeytin yemek keder, üzüntü ve sıkıntıya işaret eder.

Rüyada Zeytin Ağacı Görmek




Rüyada zeytin ağacı görmek dünya malına ve eşyasına, şeref ve onur sahibi bir kadına, ileride çok iyi yerlere gelecek bir çocuğa ya da iyi mevkiler elde etmeye işaret eder.

Rüyada Zeytinyağı Görmek



Rüyada zeytinyağı gören kimse bilgi, ilim, bolluk, bereket, hidayete erme ve helal kazanca işaret eder. Bir kimsenin rüyasında zeytinyağı görmesi hasta için şifaya işaret eder. Ayrıca rüyada görülen zeytinyağı “yeni doğacak çocuğa” işaret edebilir.

Rüyada Zırh Görmek





Rüyada zırh görmek iyiye yorumlanır. Rüyasında zırh giydiğini gören kimsenin her türlü kötü şeyden kendini koruyacağına işaret eder. Rüyada zırh gören kişinin korunaklı bir eve sahip olacağına işaret eder. Eğer zırh gören kimse ticaretle uğraşıyorsa faydalı ve güvenli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada Zift Görmek




Rüyada zift görmek sakıncalı durumlardan korunulması gerektiğine işaret eder.  Ayrıca rüyada görülen zift “tövbe etmeye”, “kazanca” ve “dünya malına” işaret eder.

Rüyada Zikir Çekmek

Rüyada zikir çektiğini gören kimsenin hayırlı işlerle meşgul olacağına işaret eder. Ayrıca rüyada zikir çekmek bize düşmanlık eden insanların amaçlarına ulaşamayacaklarına, bela ve şerlerden kurtulmaya ve mesleki olarak güzel yerlere gelmeye işaret eder.

Rüyada Hor ve Hakir Görülmek

Rüyada hor ve hakir olduğunu gören kimse aksine “aziz” ve “başarılı” olur.

Rüyada Zil Görmek




Rüyada görülen zil kendini diğer insanlardan üstün gören ve dünya malına tamah eden kişiyi işaret eder.

Rüyada Zina Yapmak


Rüyada zina ettiğini görmek hayra yorulmaz. Rüyasında zina ettiğini gören kimse için bu rüya hainliğe, hırsızlığa, kötü davranışlar ve fitneye işaret eder.

Rüyada Zincire Vurulmak yada Zincirlenmiş Olarak Görülmek


Rüyada kendini zincirlenmiş olarak gören ya da zincire vurulduğunu gören kişinin dert, tasa ve kedere düşeceğine işaret eder. Ayrıca daha ayırtılı yorum için “rüyada zincir görmek” konusuna bakılabilir.

Rüyada Zincir Görmek


Rüyada zincir görmek helal kazanılmış mala işaret eder. Ayrıca rüyada görülen zincir uzun ömürlü kadına işaret eder. Rüyada boynunda bir zincir taktığını gören kimse erkekse “huysuz bir kadınla evleneceğine” işaret eder. Ticari açıdan görülen zincir işlerin zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada Zindana Girmek Yada Görmek



Rüyada zindan görmek keder, elem, üzüntü dert ve tasaya işaret eder. Rüyada zindan gören kimsenin zarar ve ziyana uğrayacağına işaret eder. Rüyada “zindana giren kimse” içinde aynı işaretler söz konusudur.

Rüyada Ziraat ile Uğraşmak




Rüyada ziraat yaptığını gören kişi bolluk ve berekete kavuşacağına ve dünya malına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada Dağ Zirvesini Görmek ve Ulaşmak




Rüyada bir dağın “zirvesini görmek” ve “zirveye ulaşmak” eğitim hayatında güzel sonuçlara ulaşmaya, iş hayatında istenilen mertebelere ulaşmaya, hayatta istenilen ve hedeflenen amaçlara ulaşmaya işaret eder.

Rüyada Ziyafet Vermek




Rüyada ziyafet verdiğini görmek hayırlı işler için bir araya gelmeye işaret eder. Ayrıca rüyasında bir kimse ziyafet verdiğini görürse kaybettiği kimsenin geri dönüp geleceğine işaret edebilir.

Rüyada Ziyaret Görmek


Rüyada ziyaret görmek eğitim öğretim için çalışmaya, iyi ve söz dinleyen kimselerle muhabbet kurmaya ve dünya ve ahiret hayatında “arzu ettiği şeylere ulaşmaya” işaret edebilir.

Rüyada Zalim Birini Görmek


Rüyada zalim birisini görmek yada kendinin zalimlik yaptığını görmek elinde olan mal ve mülkü kaybetmeye ve "fakirlik yaşamaya" işaret edebilir.

Rüyada Zulüm Edildiğini Görmek


Rüyada güçlü devlet adamlarının mazlum halka zulüm ettiğini görmek ülke halkının ve ülkenin mahvolmasına işarettir. Rüyasında zalim olduğunu gören kimse, zenginliğini kaybeder ve fakirleşir. Rüyada yaptığı zulmü başkalarına anlatan kimsenin, “Allah’a tövbe edeceğine” işarettir.  

Rüyada Zurna Çaldığını Görmek


Rüyada zurna çaldığını gören kimse çocuk sahibi olmak istiyorsa, çocuk sahibi olacağına işaret edebilir. Rüyada zurna çalmak hasta kimsenin hakkın rahmetine kavuşmasına ya da “Kuranı Kerim’i güzel okumasına ve manasını öğrenmesine” işaret edebilir.

Rüyada Zurna Görmek






Rüyada zurna görmek bazen iç ferahlığına ve mutluluğa işaret eder. Ayrıca rüyasında zurna gören kimse hareketli bir dönem geçirebilir ya da “fitne durumu” ile karşı karşıya kalınabileceğine işaret edebilir. Rüyada zurna görülmesi ölüm olayı nedeniyle üzülen ve ağlayan bir kadına da işaret edebilir.

Rüyada Zurnacı Görmek



Rüyada zurnacı görmek iki farklı anlama işaret eder. Rüyada zurnacı gören kimse iç ferahlığına, sıkıntılarını yok olmasına, üzüntü ve kederlerden kurtulmaya işaret eder. Ancak “bazı durumlarda” rüyada zurna çalan bir kimseyi görmek sıkıntı, feryat, figan ve ağlamaya işaret edebilir.

Rüyada Zuhal Yıldızı (Satürn Gezegeni) Görmek





Rüyada Zühal yıldızını yada satürn gezegenini gören kişi bekar ise evlilik yolunda adımlar atacağına işarettir. Eğer rüyada Zühal yıldızını gören kişi evli ise evliliğinde ve hayatında bazı “sıkıntılarla” karşı karşıya kalacağına işaret edebilir.

Rüyada Zülüf Görmek

Rüyada zülüf görmek, hayırlı ve iyi bir evlada sahip olmaya işaret eder. Ayrıca rüyada zülüf görülmesi hastalar için şifa bulmaya işaret edebilir. Rüyada iki zülüfü birden görmek iki hayırlı erkek evlada işaret eder. Rüyada bir kişinin zülüflerini yolmak o kişiden “borç para almaya” yada onun “övgüsüne mazhar olmaya” işaret eder.  

Rüyada Zümrüt Görmek












Rüyada zümrüt görmek helal yolla kazanılacak mala, iyi amellere, eğitim ve iş hayatında ‘başarı kazanmaya’ işaret eder. Ayrıca rüyada görülen zümrüt şehadet şerbetini içemeye ve “cennete girmeniz için yaptığınız” iyi ve güzel amellerinize işaret edebilir.

Rüyada Zürafa Görmek




Rüyada zürafa görmek çok iyi ve kar getiren bir yolculuğa çıkacağına işaret eder. Aynı zamanda rüyada zürafa görmek aileden ve çevreden birinin “gebe kalmasına” işaret eder. Ayrıca rüyada zürafa görmek haber beklenen yerlerden garip haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada Çok Sayıda Zürafa Görmek




Rüyada çok sayıda zürafa görmek toplum hayatında başarılı olunacağına işaret eder. Ayrıca 'rüyada zürafa görmek' başlığındada ilginizi çekecek bölümler olabilir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica